Artikel

Reisapp GoHere lanceert ‘Culture on the Couch’

De Amsterdamse startup GoHere lanceert vandaag ‘Culture on the Couch’, een app met cultuurtips waarvoor je de deur niet uit hoeft. De app staat boordevol links naar culturele activiteiten die online toegankelijk zijn. Gebruikers kunnen suggesties doen voor nieuwe content, zodat de inhoud van de app steeds vollediger en rijker wordt.

Steeds meer cultuur online

Het valt op hoe musea, theaters, muziekpodia en andere culturele instellingen in rap tempo online hun deuren openen nu ze noodgedwongen fysiek gesloten zijn door Coronamaatregelen. Er ontstaan de leukste initiatieven, maar die zijn vaak nog lastig vindbaar. ‘Culture on the Couch’ bundelt deze programma’s in een nieuwe app die vanaf vandaag gratis beschikbaar is.

Menno Biesiot, directeur van GoHere: ‘Op het moment dat we steeds meer online culturele initiatieven tegenkwamen, beseften we dat GoHere hier een rol kan spelen. Normaal richt ons platform zich op betrouwbare reistips, maar met wat slimme aanpassingen hebben we snel deze nieuwe variant kunnen lanceren’.

Culture on the Couch

De ‘Culture on the Couch’ app toont onder andere links naar online uitingen van Paradiso, Artis, de Balie en virtuele tours van musea. Van het Rijksmuseum tot aan het Louvre en het Guggenheim Museum. Maar ook Anne Frank vlogs, live streams van het Concertgebouw en het aanbod van de Koninklijke Bibliotheek staan bijvoorbeeld vermeld. De ‘Culture on the Couch’ App is gratis te downloaden in de Appstore of Google Play.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Machu Picchu dan toch niet open voor toeristen op 1 juli

Agriturismo’s vergaren populariteit

Skivakantie nieuwe stijl: wintersport én ontspanning

De vreemdste souvenirs van 2019

Ontdek Ibiza vanaf het water!

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet?...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie