agenda

4 april 2021

Wandeling Amsterdamse Waterleidingduinen

Een gezellig wandeling met singles in een geweldig mooi gebied! De Amsterdamse Waterleidingduinen is een van mijn favoriete gebieden en je kan hier volop genieten van rust en ruimte. Het is alleen bestemd voor wandelaars en bovendien mag je hier lekker struinen buiten de paden! Zondag 4 april maken we een afwisselende wandeling door dit unieke gebied.

Het natuurgebied De Amsterdamse Waterleidingduinen bestaat uit een aantal interessante elementen, zoals afwisselend bos en open vlaktes met kanalen en duinmeertjes, oude stuifduinen en vochtige en moerassige valleien. Damherten, reeën, vossen, vleermuizen en konijnen komen hier veelvuldig voor.

We maken een afwisselende struinwandeling van circa 12 km door dit unieke gebied. Heb je zin in om lekker te wandelen met leuke singles en fijne gesprekken te hebben? Loop dat gezellig met ons mee!

In verband met de (verwachte) geldende maatregelen:
√ Wandelen op 1,5 meter afstand van elkaar
√ Groepen van maximaal 4 personen
√ Groepen houden afstand van elkaar
√ Drankje en wat lekkers voor onderweg

Deze wandeling kan definitief door gaan! Er is door de gemeente toestemming gegeven om ook op andere locaties dan sportaccommodaties, met groepen van 4 (onder begeleiding) buiten te sporten.

Meer info en reserveren: https://www.funbreaks.nl/single-events/single-wandeling-amsterdamse-waterleidingduinen-2020/

  • Wat : Wandeling Amsterdamse Waterleidingduinen
  • Waar : Vogelenzang
  • Wanneer : 4 april 2021
  • Tijd : 10:30
  • Prijs : € 10,00
  • Organisatie : Funbreaks
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Boek je droomreis of weekend weg tijdens Singlesday

Niet voor iedereen begint er direct een belletje te rinkelen als de naam Singlesday voorbij komt. Singlesday is een speciale dag voor singles en vrijgezellen.

1 januari
1970

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder is het geen sinecure om op reis te gaan met je kind. Als enige volwassene draai je op voor de hele organisatie en heb je niemand om op terug te vallen als het even tegen zit.

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

last minutes

30 april
2021

Single Weekend Zeeland