agenda

3 mei 2020

Single Wandeling Broekpolder

Zin om lekker te gaan wandelen en andere singles te ontmoeten? Loop dan gezellig met ons mee tijdens deze single wandeling. Deze keer wandelen we door het schitterende gebied van de Broekpolder en langs de Vlietlanden bij Vlaardingen. Een verrassend stukje natuur in de Randstad!

In dit afwisselende gebied loop je door open polderlandschap, langs grote plassen, door jong bos en langs de Vlaardingervaart. Ook lopen er Schotse Hooglanders in het gebied en een grote kudde schapen. Een uitzichttoren en vlonderpaden maken het gebied compleet. We maken een wandeling die niet al te lang is maar waarbij we wel door al de verschillende soorten natuur lopen.

Een mooi gebied om te wandelen én heerlijk om weer samen een frisse neus te halen! Wandel je gezellig met ons mee?

Uiteraard houden we bij de wandeling de eventueel geldende maatregelen en richtlijnen aan zoals vastgesteld door de overheid en het RIVM. Als de wandeling door nieuwe maatregelen onverhoopt toch niet door kan gaan dan wordt deze verplaatst (als je op de nieuwe datum écht niet kunt, krijg je het betaalde bedrag in dit geval retour of kun je dit als tegoed neerzetten). Je bent dus niet ineens zomaar je geld kwijt en er kan met een gerust hart geboekt worden.

Meer info en boeken: https://www.funbreaks.nl/single-events/single-wandeling-broekpolder/

  • Wat : Single Wandeling Broekpolder
  • Waar : Vlaardingen
  • Wanneer : 3 mei 2020
  • Tijd : 13:00
  • Prijs : € 10,00
  • Organisatie : Funbreaks
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder is het geen sinecure om op reis te gaan met je kind. Als enige volwassene draai je op voor de hele organisatie en heb je niemand om op terug te vallen als het even tegen zit.

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

1 januari
1970

Ontdek de allerlekkerste wintersport breaks voor singles deze winter!

Het wintersportseizoen is in zicht en dat betekent voor singles volop genieten geblazen! Niets zo leuk als samen met andere leuke ondernemende vrijgezellen af te reizen naar de sneeuw! Overdag op de lange latten de bergen af en ’s avonds lekker bij het haardvuur of gezellig aan de après-ski. Waar je de leukste singles ontmoet […]

last minutes