agenda

4 april 2019

Actie en avontuur op Madeira!

Ontdek magisch Madeira!
Spanning en avontuur tijdens deze 8-daagse groepsreis. Van canyoningen tot hiken en van mountainbiken tot relaxen! Madeira heeft echt álles voor de perfecte groepsreis. Wat betreft het imago van Madeira als seniorenbestemming: daar denk je na deze reis voor eens en voor altijd anders over!

 

Ga mee canyoningen in één van de 150 canyons op Madeira. Verleg je grenzen tijdens het mountainbiken op de trails en ontdek wat de prachtige hoofdstad Funchal te bieden heeft. Madeira, ook wel bekend als bloemeneiland, heeft zo veel om van te genieten! Tijdens deze 8-daagse groepsreis verblijf je in een 4 sterren hotel inclusief een heerlijk uitgebreid ontbijt en maximale sport- en spa faciliteiten zoals een sportschool, crossfit, squashen maar ook massages, yoga en meer. Een leuk feitje: op Madeira is het het hele jaar door gemiddeld zo’n 20 graden. Niet te warm en niet te koud, perfect voor een bezoekje in het voor- en najaar!

  • Wat : Actie en avontuur op Madeira!
  • Waar : Madeira
  • Wanneer : 4 april 2019
  • Prijs : € 1299
  • Organisatie : noSun
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Dit ontdek je over jezelf tijdens een singlevakantie

Behalve dat je een toffe reis maakt naar een door jou gekozen vakantieland in goed gezelschap is een singlevakantie ook een ontdekkingsreis in jezelf. Zweverig? Nee hoor, kijk maar!

1 januari
1970

Geniet samen met singles van een geweldige wintersportvakantie

Single, maar zou je dit jaar ook maar wat graag naar de sneeuw afreizen voor een lekkere wintersportvakantie? Logisch! Niks zo fijn om volop te genieten van de winterzon, knisperende sneeuw, gezellig après ski en dat alles in goed gezelschap!

1 januari
1970

Singlereizen voor beginners

Ben je altijd samen met je partner op vakantie geweest dan is de eerste keer op vakantie als single even wennen. Om je over je drempelvrees heen te helpen hebben we een korte handleiding voor je gemaakt.

last minutes

23 februari
2019

Wintergroepsreis Noorwegen

23 februari
2019

Ontdek IJsland in de winter

2 maart
2019

Een Zweeds Winteravontuur

2 maart
2019

Wintergroepsreis Noorwegen

2 maart
2019

Ontdek IJsland in de winter!