agenda

25 augustus 2020

Singlevakantie Terschelling, Nederland

Terwijl je fiets de schelpenpaden laat knisperen, komt de Waddenzee langzaam achter de bomen vandaan. Vandaag ga je in plaats van watersporten, zeehond spotten. Na 30 minuten en flink wat spetters later op de ‘Talisman’ nader je de zandplaat, waar duizenden zeehondjes bijkomen van hun avonturen onder water. Terwijl je door je verrekijker tuurt, zeg je tegen je groep: “Zo lig ik er straks ook bij in de wellness”.

Na het ontwaken, schuif je de gordijnen van je kamer opzij. De zon schijnt en de Waddenzee glinstert in volle glorie. Dat wordt een duik vanmiddag. Maar eerst ontbijten! Je wandelt de ontbijtzaal in en vergrijpt je aan al het lekkers. Volle buik, klaar voor actie.

Je stapt op de fiets en rijdt samen met de groep richting West-Terschelling, op naar vuurtoren Brandaris. Vanaf daar zie je het allerbest welk strand jouw bezoek verdient. Eenmaal boven weet je niet wat je ziet: blootgelegde zandbanken omringd door zee, natuurgebieden met groene boomtoppen en naar wat het lijkt een kudde wilde paarden. Terwijl je de zweetdruppels van je gezicht veegt, hoor je een van je groepsgenoten zeggen dat het tijd is voor een borrel op het terras. Gelukkig zijn die hier in overvloed, waardoor je nooit op een stampvol terras neerstrijkt. En door de 100 kilometer aan fietsroute en 200 kilometer aan wandelpaden, bereik je alle unieke plekken op het eiland in no time.

Op het terras spreek je met je groep over de plannen: wordt het wandelen, fietsen, zwemmen, ontspannen of cultuur snuiven. “Waarom doen we het niet allemaal?”, vraagt een van je medereizigers. Normaal gesproken zou dat een druk schema worden, maar op Terschelling is het allemaal mogelijk. Een eiland zo compact, maar met zoveel mogelijkheden.

  • Wat : Singlevakantie Terschelling, Nederland
  • Waar : West-Terschelling
  • Wanneer : 25 augustus 2020
  • Prijs : € va. 699
  • Organisatie : Estivant Vakanties
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder is het geen sinecure om op reis te gaan met je kind. Als enige volwassene draai je op voor de hele organisatie en heb je niemand om op terug te vallen als het even tegen zit.

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

1 januari
1970

Ontdek de allerlekkerste wintersport breaks voor singles deze winter!

Het wintersportseizoen is in zicht en dat betekent voor singles volop genieten geblazen! Niets zo leuk als samen met andere leuke ondernemende vrijgezellen af te reizen naar de sneeuw! Overdag op de lange latten de bergen af en ’s avonds lekker bij het haardvuur of gezellig aan de après-ski. Waar je de leukste singles ontmoet […]

last minutes