agenda

31 december 2019

Single Oud en Nieuw Feest (diner+overnachten mogelijk)

Kom je ook gezellig met andere singles het nieuwe jaar inluiden? We sluiten het jaar af met een spetterend Oud & Nieuw Feest en gaan dansend 2020 in! Diner en overnachting kun je eveneens boeken om helemaal all-in te genieten van de jaarwisseling.

Feestend het nieuwe jaar in met allemaal leuke nieuwe mensen om je heen, hoe speciaal is dat? Je kan alleen naar het feest (met DJ) komen maar leuker is natuurlijk om daarvoor al kennis te maken tijdens de borrel en het diner. Ook kun je na het feest zo je bed in rollen als je er een overnachting bijboekt. Met een heerlijk ontbijtbuffet de volgende ochtend natuurlijk.

Een knallend Oud en Nieuw Feest met alleen maar singles! Vier jij het jaarwisseling samen met ons?

Meer info en reserveren: https://www.funbreaks.nl/single-events/single-oud-en-nieuw-feest/

  • Wat : Single Oud en Nieuw Feest (diner+overnachten mogelijk)
  • Waar : Zeist
  • Wanneer : 31 december 2019
  • Prijs : € vanaf € 85,00
  • Organisatie : Funbreaks
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

5 reistips voor verlegen introverte singles

Single en een verlegen of introvert type? Dan zal solo op reis gaan je op het eerste gezicht misschien niet meteen aanspreken.

1 januari
1970

Dit ontdek je over jezelf tijdens een singlevakantie

Behalve dat je een toffe reis maakt naar een door jou gekozen vakantieland in goed gezelschap is een singlevakantie ook een ontdekkingsreis in jezelf. Zweverig? Nee hoor, kijk maar!

1 januari
1970

Singlereizen voor beginners

Ben je altijd samen met je partner op vakantie geweest dan is de eerste keer op vakantie als single even wennen. Om je over je drempelvrees heen te helpen hebben we een korte handleiding voor je gemaakt.

last minutes