Artikel

Reis tip: restaurantweek in New York

Ben je van plan om de metropool New York binnenkort een bezoekje te brengen? Opgelet dan, want we hebben een leuke tip voor je! Als je in de periode van 16 februari tot 6 maart in New York City bent dan heb je geluk. In die periode kun je super lekker eten voor een lage prijs. Dan is het namelijk Restaurantweek in New York City!

Het concept bestaat al jaren (dit is het 23e jaar) en blijft maar groeien. Ieder jaar sluiten nog meer nieuwe en bijzondere restaurant zich aan bij dit gastronomische evenement. Dit jaar doen maar liefst 340 restaurants uit de hele stad mee, een recordaantal.

Goedkoop lunchen en dineren

Tijdens de Restaurantweek betaal je bij de deelnemende restaurants een vaste prijs: een driegangenlunch kost 25 USD en een driegangendiner kost 38 USD. Dat is exclusief drankjes, belastingen en fooi. Misschien overbodig om te zeggen, maar dineren in New York voor dit geld is echt een koopje en de kwaliteit is ook nog eens top. Je kunt reserveren voor de restaurantweek via de website nycgo.com/restaurantweek. Daar vind je ook een volledige lijst van restaurants die meedoen met dit evenement, plus de aangeboden menu’s. Wees er wel snel bij, want je kunt je voorstellen dat er wel wat meer mensen zijn die op deze plekken voor deze prijs willen eten.

Stedentrip naar New York

Laatst werd namelijk bekend dat New York City in 2014 een bezoekersrecord heeft gevestigd: 56,4 miljoen toeristen bezochten het afgelopen jaar deze stad. Mocht je meer willen weten over een stedentrip naar New York City, kijk dan eens op deze pagina waar je heel veel tips vindt voor een onvergetelijk bezoek aan deze magische stad.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Shoestring - Cuba

gerelateerde artikelen

Singlereizen voor beginners

De 8 beste bars voor singles in 2020!

De culturele hoogtepunten van Brussel en Antwerpen in één weekend

Walvissen spotten: boek een trip naar New York

Heerlijke herfst events in bruisend Istanbul

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Single maar niet alleen