Artikel

Passie, liefde en seks op reis

Als single verliefd worden, de vlinders in je buik voelen op vakantie, heerlijk! En wat let je ook? Je bent ten slotte een vrij en blij en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Menig single raakt dan ook wel eens tot over zijn oren verliefd op reis.

Vakantieliefde blijvend?

Kan een vakantieliefde blijvend zijn? Drie van de vijf mannen denken van wel zo blijkt uit een eerder onderzoek van Corendon. 30% van de mannen wordt op vakantie sneller verliefd dan thuis. Daarmee zijn mannen romantischer ingesteld dan vrouwen, want slechts 20% van de vrouwen gelooft in vakantieliefdes en 21% zegt sneller verliefd te worden op vakantie

Sneller verliefd

Een kwart (25%) van de Nederlanders geeft aan op vakantie sneller verliefd te worden dan thuis. Hoewel vaak aangenomen wordt dat vrouwen romantischer zijn dan mannen, zijn het de mannen (30% tegen 21% van de vrouwen) die het snelst verliefd worden op vakantie. 58% van gelooft dan ook dat een vakantieliefde blijvend kan zijn; vooral mannen (60% tegenover 56% van de vrouwen) geloven in vakantieliefdes.

Romantiek en seks

Hoewel vakanties vaak bol staan van romantiek, blijft extra seks meestal uit. Zo zegt 47% van de Nederlandse vakantiegangers op vakantie evenveel seks te hebben als thuis. Slechts 22% zegt vaker op vakantie de liefde te bedrijven. Ook wordt er niet veel geƫxperimenteerd op ongebruikelijke plekken; slechts 15% zegt dit wel eens te doen. Het zijn vooral de mannen (20% tegenover 9% van de vrouwen) die op andere plekken dan in bed seks hebben. Slechts 1% heeft wel eens een soa opgelopen op vakantie.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Koningaap - Safarireizen

gerelateerde artikelen

Verliefd worden op vakantie: zo vergroot je de kansen!

Verliefd op de skileraar?

Winterkamperen: durf jij het aan?

6 redenen om op singlereis te gaan naar Amerika

7 tips voor singles die verliefd willen worden op vakantie

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie