Artikel

Ontsnappen uit je hotelkamer: in dit escaperoom-hotel kan het!

Jezelf laten opsluiten in je hotelkamer… vreemd idee of toch niet? Heel wat gasten en bezoekers van City Resort Hotel Mill kiezen er sinds kort vrijwillig voor. Reden: er zijn maar liefst zes hotelkamers ingericht als escaperoom.

Speciaal en innovatief is het gegeven dat de escaperooms zich daadwerkelijk binnen de hotelmuren bevinden. De medewerkers van samenwerkingspartner Escape Room Mill zijn verantwoordelijk voor de inrichting van de tot escaperooms omgebouwde kamers. De samenwerking tussen City Resort Hotel Mill en Escape Room Mill (dat ook al succesvol is met escaperoom Uden) mag dan ook als bijzonder bestempeld worden.

Teambuilding

De escaperooms bij City Resort Hotel Mill zijn bijzonder geschikt als ontspannend programmaonderdeel tijdens een vergadersessie of als onderdeel van een bedrijfsuitstapje, teambuilding-bijeenkomst, vrijgezellenfeest, familiefeest, clubuitje of andere groepsactiviteit en ook zeker geschikt als kinderfeestje. De zes kamers bieden in totaal ruimte voor maximaal 40 personen per sessie.

Arrangementen

De escaperooms zijn te boeken in combinatie met verschillende eet- en drinkarrangementen in het restaurant London Street en aanvullende activiteiten die City Resort Hotel Mill aanbiedt zoals bijvoorbeeld wandklimmen, handboogschieten, midgetgolf onder het voormalig Duitse marinevliegtuig, de ‘Brequet Atlantic 1150’ dat is omgetoverd tot een luxueus verblijf voor een unieke hotelovernachting op tien meter hoogte, Arrow Combat, Bumper Balzz, speleologie, wellness, fitness, diverse sport- en spelactiviteiten, de Adventurebaan met Heli-Jump (sprong uit een helikopter).

Ook voor twee personen

Twee van de escaperooms – die met het thema New York en London – zijn ingericht als reguliere hotelkamers waaruit ontsnapt moet worden. Bijzonder aan deze kamers is dat ze ook geschikt zijn om te boeken voor twee personen. Ideaal voor duogasten die in het hotel logeren of naast een bezoek aan bijvoorbeeld het restaurant of de Wellnessboot ook nog eens de hersens willen laten kraken. De vier andere kamers hebben de volgende thema’s: Cruise, The Pub, Summer en Winter.

Hint

Bezoekers worden uitgedaagd om door het uitvoeren van diverse pittige opdrachten en puzzels zo snel mogelijk – maar binnen een uur – te ontsnappen uit de kamer. En dat is voor de meesten geen gemakkelijke opgave. De gasten worden continu gemonitord. Als ze er echt niet uit dreigen te komen is het personeel niet te beroerd om via de televisieschermen een hint te geven. Of niet natuurlijk…

Kijk op www.uitjesmill.nl of www.escapemill.nl voor alle informatie en mogelijkheden.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Tien prachtige en populaire kunsthotels

Nederlander niet zo geliefde safari-gast

CityHub: hét hotel voor generatie Y

Hotels mogen met kamerprijs onder Booking.com

Nederlandse vakantiegangers zijn beleefd in de hotellift

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet?...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

advertentie