Artikel

Ontmoet je reisgenoten op dit reisplatform

Nieuw bij Kras is de site Ontmoet, een nieuwe website waar reizigers elkaar voorafgaand aan de groepsreis kunnen ‘ontmoeten’. Volgens de reisorganisatie is het dé plek om reisgenoten alvast een beetje te leren kennen, van gedachten te wisselen over de reis en niet onbelangrijk, vakantie voorpret te delen.

Startpunt van de reis

Ontmoet is als het ware het startpunt van de reis en daarmee de perfecte aanvulling op het al bestaande platform Beleef. Op Beleef delen reizigers, reisleiders en medewerkers de mooiste reisverhalen en foto’s van talloze vakantiebestemmingen.

Sinds afgelopen week ligt de nieuwe rondreizenbrochure van Kras in de schappen van alle TUI winkels. In het aanbod zijn naast de vertrouwde reizen ook nieuwe rondreizen en bestemmingen opgenomen. Nieuw in het Kras aanbod zijn onder andere de Trans-Mongolië Express van Moskou naar Beijing, een combinatie van het Indiase Sikkim met fascinerend Bhutan, alle highlights van Australië en een rondreis langs de legendarische Zijderoute.

Rondreizen

Daarnaast biedt de rondreizenspecialist het komende jaar nog meer reizen aan door Groot-Brittannië, Italië en, echt in opkomst: de Balkanlanden. Anke van Doveren, manager product Tours Kras/TUI licht toe: “We zien nog steeds een grote groei in de vraag naar rondreizen. We hebben veel trouwe reizigers die graag weer met ons op reis gaan, maar ook nieuwe klanten weten ons te vinden. En voor al deze mensen blijven we continu vernieuwen.” Ben je vooral op zoek naar groepsreizen met singles. Ook dan kun je bij Kras reizen terecht. Ze hebben een uitgebreid aanbod singelreizen!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Shoestring - Cuba

gerelateerde artikelen

Geen singlereizen tot eind maart door coronavirus

5 praktische tips voor een geslaagde fietsvakantie

Rondreis Thailand voor singles

Met deze Marie Kondo techniek spaar jij eenvoudig voor je droomreis

Zo ben je het ideale gezelschap tijdens een singlereis

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet?...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie