Artikel

Onderwater trouwen doe je op Alonissos

Droom je er als single van om ooit nog eens op spectaculaire en bijzondere manier te trouwen? Dan is dit misschien een mooie suggestie om in je achterhoofd te houden: onderwater trouwen op een Grieks eiland.

‘Ja, ik wil’ zeggen is op zichzelf misschien al spannend genoeg. Want nadat jij en je lover die woorden uitspreken zijn jullie man en vrouw en is het idee dat alleen de dood jullie nog kan scheiden. Maar als het allemaal toch nog een tikkeltje spannender mag, dan kun je bijvoorbeeld onderwater trouwen.

Duikend het ‘ja-woord’

Op het Griekse eiland Alonissos wonen super romantische mensen. Je kunt er namelijk overal trouwen, op elk moment van de dag. ’s Nachts? Waarom niet. Onder water? Tuurlijk. Het concept heet heel toepasselijk underwater wedding’ en het houdt in dat je duikend in de zee elkaar het ‘ja-woord’ geeft.

YES!

Omdat je elkaar onder water natuurlijk niet kunt verstaan, krijg je een bordje mee, waarop staat ‘yes’. Duikervaring is niet nodig. Je kunt voor de grote dag een paar lessen volgen, zodat je straks helemaal klaar bent om in het huwelijksbootje te stappen. Eh, om uit het bootje te stappen, bedoelen we.

Droomhuwelijk

Als je toch liever op het land wil trouwen met je droomman, kan dat natuurlijk ook. En je hoeft je niet te vervelen op Alonissos. Je kunt er namelijk ook heerlijk Grieks eten en drinken, romantische boottochten maken, wandelen, vogels kijken, leren schilderen of één van de yogaklasjes volgen. Er zijn ook prachtige stranden met turquoise water. Je huwelijksfoto’s zien er daarom sowieso geweldig uit.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Streetlab helpt je om de liefde te vinden!

Dit zijn de mooiste eilanden van de Filipijnen

Tragisch: man verdrinkt na huwelijksaanzoek onder water

Egypte verbiedt wegwerpplastic rond Rode Zee

Bahrein laat Boeing 747 naar zeebodem zakken om duikpark te creëren

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

advertentie

Single maar niet alleen