Artikel

Onderwater seks onder de loep

Vrijen onder water klinkt voor velen ontzettend sensueel, zeker wanneer ze zorgeloos op vakantie zijn en een vakantieliefde tegen het lijf zijn gelopen. Of het nu in een badkuip, jacuzzi, meer, zee of zwembad is, de vraag blijft hetzelfde: is het veilig?

Onder de loep

De veiligheid onder de loep genomen, wordt het volgende antwoord gevonden: Nee, bepaald niet. Water in meren, zeeën en rivieren bevat massa’s bacteriën die tijdens het vrijen een weg kunnen vinden naar de vagina, waar ze infecties kunnen veroorzaken die je liever niet ziet woekeren. Zwembadwater bevat dan weer een berg chemicaliën die voor irritatie kunnen zorgen.

Wrijving

Los van deze risico’s brengen onderwater vrijpartijen ook praktische problemen met zich mee. Je natuurlijke vochtigheid wordt namelijk weggespoeld, wat voor wrijving zorgt en de pret doorgaans aanzienlijk verkort en vermindert. Als vrouw wil je bovendien niet uitgespoeld worden met zee- of zwembadwater. Veilig vrijen wordt zeker bemoeilijkt, aangezien de frictie voor scheurtjes in condooms kan zorgen.

Bad & douche

Ook in bad wordt de natuurlijke vochtigheid verstoord. Diezelfde vlieger gaat ook op voor de douche, al kan je daar de waterstroom natuurlijk makkelijker vermijden. Toch kan het rechtstaand vrijen op een gladde ondergrond voor pijnlijke spieren zorgen. Stoei dus zoveel je wilt onder water, maar hou de echte actie voor drogere oorden.

Bron AD

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Seks en vakantie: grote provinciale verschillen

Seks opgeven om te kunnen reizen?

Sex on the Beach: Onbetaalbaar?

Waarom een onenightstand op vakantie extra fijn is

5 zalige zonvakantie bestemmingen voor de single man

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet?...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie