Artikel

Nieuwe slippers voor het goede doel

Draag jij ook zo graag slippers op vakantie? En draag je ook graag je steentje bij voor het goede doel? Dan hebben we goed nieuws. Sinds een paar weken zijn de Wishbone slippers in Nederland geïntroduceerd. Dit zijn slippers voor het goede doel. Voor ieder paar wat er verkocht wordt, wordt er een paar Wishbones gedoneerd aan een Afrikaans kind die het hard nodig heeft.

Sippers donatie

De Wishbone slippers zijn verkrijgbaar via het internet en er is ook een winkel in Eindhoven die de slippers verkoopt. Ieder paar heeft zijn eigen unieke code waarmee er via de website een paar gedoneerd kan worden aan Afrika.

Zo werkt het

Ieder paar slippers heeft een unieke code. Deze code vul je in op de site en met die code wordt er een paar gedoneerd in Afrika. Na een paar weken krijg je in mailbox een foto van het kindje die van jou een paar slippers heeft gekregen.

Waarom Wishbone slippers?

De slippers zijn heel erg van belang voor de kinderen in Afrika. Naast onderdak, eten en schoon drinkwater is goed schoeisel ook erg belangrijk voor een gezond leven. De kinderen in Afrika lopen vaak overal op hun blote voeten. Ze trappen zo in stenen, planten, vlooien of andere bacteriën. Door de wondjes die vaak op de voeten zitten van het op blote voeten lopen worden ze zo sneller ziek. Met de slippers wordt dit uit de weg gegaan.

Van simpele tot luxe slippers

De Wishbones zijn gemaakt van een speciaal soort rubber die de voeten extra schoon houden en de bacteriën doden. En omdat het luchtig schoeisel is, zijn ze ideaal voor de hitte in Afrika. Er zijn veel verschillende soorten Wishbones, je hebt simpele en je hebt de wat luxere. De prijzen verschillen van 22 euro tot 35 euro.

Voor meer informatie kijk je op de site.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Meerderheid Nederlanders heeft last van post-vakantiedip

Oogverblindende eilanden: denk Kroatië!

Top tassen voor hippe bestemmingen

Verbranding door de zon voel je pas als het te laat is

Dit zijn de mooiste stranden van Thailand

single2travel groepsreizen

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie