Artikel

Nieuwe boeren bij Boer zoekt Vrouw Internationaal

Volgende week zondag op 28 augustus is het weer zover! Dan stelt Yvon Jaspers de boeren voor uit de nieuwe Boer zoekt vrouw internationaal-reeks. De leeftijden van de boeren lopen uiteen van 20 tot 50 jaar. Sommigen zijn nog behoorlijk bleu in de liefde, anderen hebben er al een huwelijk op zitten. Maar één ding hebben de boeren die meedoen aan Boer zoekt vrouw internationaal gemeen: ze hunkeren naar liefde.

100 aanmeldingen

Yvon Jaspers vloog van hot naar her om de mannen te ontmoeten en een vrouw voor ze te vinden die kan aarden op een boerderij én bereid is te emigreren. Maar zover is het nog lang niet. Uit ruim honderd aanmeldingen zijn vijf boeren geselecteerd die, in tegenstelling tot de normale Boer zoekt vrouw-uitzendingen, het hele seizoen worden gevolgd. Er valt dus niemand af. Na deze voorstelronde kunnen vrouwen die niet terugdeinzen voor een buitenlands avontuur zich aanmelden.

De wereld over

Voor de tweede keer in de rijke historie van Boer zoekt vrouw sloeg Yvon de polder over en reisde ze de wereld over om de boeren te ontmoeten. “We gingen van arm naar rijk en van storm naar hitte. We gaan natuurlijk naar plekken waar het voor boeren paradijselijk is. Niet naar de toeristische plaatsen, maar juist naar de ruimte en naar de vrijheid. Het is alsof we in elk land

de Achterhoek of Brabant opzoeken.” In welk exotisch werelddeel ze ook terechtkomt, uiteindelijk zit ze als vanouds bij een Nederlandse boer aan de keukentafel.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Koningaap - Safarireizen

gerelateerde artikelen

Chinese dromen – Liefde in tijden van vooruitgang

Tragisch: man verdrinkt na huwelijksaanzoek onder water

Taboedoorbrekend: mee op singlereis

Reistip: zonder moeite Nederlandse series kijken in het buitenland met een VPN

Op zoek naar een nieuwe liefde: kijk in het vliegtuig om je heen..

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Shoestring - Cuba