Artikel

Nieuw-Zeeland beste vakantieland ter wereld

Nog geen plannen voor je volgende verre reis? Dan is Nieuw Zeeland dé ultieme tip! Zo’n 75.000 reislustige lezers  van de Telegraph Travel  brachten dit jaar hun stem uit. Zij kozen Nieuw-Zeeland, waar films zoals The Lord of the Rings en King Kong zijn opgenomen, uit als de beste vakantiebestemming. Vooral de ongerepte natuur en spectaculaire landschappen vallen in de smaak bij de stemmers.

 Vakantiebestemming

Kom vast in de stemming met dit promotiefilmpje van het toeristenbureau dat Nieuw-Zeeland nog meer op de kaart moet zetten als ultieme vakantiebestemming.

 

Beste stad ter wereld

De beste stad ter wereld ligt volgens stemmers niet in Nieuw-Zeeland. Die eer is voor het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. De tweede en derde plaats zijn respectievelijk voor het Canadese Vancouver en het Italiaanse Venetië.

Groepsreis Nieuw-Zeeland

Wil jij de reis van je leven naar Nieuw-Zeeland maken maar liever niet in je eentje? Ga dan mee met een groepsreis en laat je verrassen. Niet alleen door Nieuw-Zeeland, de inwoners, cultuur en schitterende natuur maar ook door je medereizigers die net zoveel zin hebben in dit avontuur als jij! Reisorganisaties die rondreizen naar Nieuw-Zeeland aanbieden voor singles & alleenreizenden zijn: Sawadee Reizen ,Baobab Reizen  maar ook bij Djoser Reizen kun je terecht voor dit hele bijzondere reisavontuur.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

De mooiste plekken in de Verenigde Staten

4 reisbestemmingen voor avonturiers!

Singlereizen met een fijne uitdaging!

Met Koning Aap, Shoestring en YourWay2GO reis je CO2-positief!

6 redenen om op singlereis te gaan naar Amerika

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

advertentie

Shoestring - Cuba