Artikel

Nieuw type wintersport: snowga op de yogapiste

Ben je dol op Yoga maar ook op je jaarlijkse wintersportvakantie? Dan hebben we goed nieuws voor je! Er is een nieuw fenomeen op wintersportgebied namelijk yoga in de sneeuw oftewel, Snowga.

Yogapiste

In St. Moritx vind  je de eerste yogapiste ter wereld, de Paradiso Piste, zo lezen we op de Telegraaf. Je wordt er helemaal een met de omgeving en je kunt er maximaal onthaasten. De piste ligt in het skigebied Corviglia en er zijn vier zones ingericht waar je zelfstandig of onder professionele begeleiding Yoga on Snow kunt beoefenen.

In de verschillende zones wordt er geoefend met diverse yogathema’s zoals PRANA, waarbij het draait om levensenergie en adem. Bij VINYASA gaat het om het verbinden van beweging met de ademhaling en bij ASANAS doe je oefeningen voor meer stabiliteit, kracht en evenwicht.

Happy soul

Ook ergens anders in Zwitserland kan je een ‘happy soul’ krijgen in de sneeuw. Daar organiseren Kris en Tijn Touber speciale sneeuwvakanties met programma’s als Yoga Snow Dance met sneeuwverlichting. Yoga in de sneeuw in niet alleen maar ontspannend. Het zou ook heel goed werken bij het overwinnen van je (ski)angsten.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

gerelateerde artikelen

Wintersport: 44 procent automobilisten vindt rijden in sneeuw eng

Als eenoudergezin op wintersport: tips voor een super vakantie!

Winterzon versus zomerzon: dit zijn de verschillen

Winters genieten voor singles

Winterkamperen: durf jij het aan?

single2travel groepsreizen

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...