Artikel

Nieuw: De leukste golfclub voor singles!

SingleGolfers.nl organiseert golfdagen en golfreizen voor leden. Men ontmoet andere leuke single golfers tijdens de golfevenementen en golfreizen, maar ook via de online community op de website.  SingleGolfers.nl biedt haar leden hiermee een drie-in-één-concept wat uniek is in Nederland.

Golf speel je tegen jezelf

Golfspelers van alle leeftijden en elke handicap kunnen lid worden van SingleGolfers.nl. Voorwaarde is dat ze single zijn en graag in contact willen komen met een (golf)partner. Daarnaast zijn zogenoemde sportsingles – golfers met een partner die niet golft – ook van harte welkom. Singlegolfers.nl organiseert golfdagen met aandacht voor een goede mix tussen dames en heren en de diverse handicaps.
Het motto van SingleGolfers.nl is, zoals bij velen al bekend: “Golf speel je tegen jezelf maar is veel leuker in goed gezelschap”

Internet

Alle leden van SingleGolfers.nl hebben toegang tot de online community waar men elkaar treft en ook zelf (golf)afspraken maakt. Leden vinden andere leden via een zelf opgegeven profiel. Alle leden beschikken over een eigen pagina op de website, met een profiel dat alleen voor leden zichtbaar is. Hier kunnen zij ook verhalen en foto’s over reizen en evenementen uitwisselen, berichten sturen en live chatten.

Golfreizen en evenementen

SingleGolfers.nl organiseert golfreizen in Nederland en in Europa. Singles die hun favoriete sport graag combineren met een vakantie in goed en gelijkgestemd sportief gezelschap kunnen hieraan deelnemen. De golfreizen gaan naar plaatsen met een aangenaam golfklimaat en golfbanen die het gehele jaar in topconditie zijn. Golftime Travel BV, partner van SingleGolfers.nl, voert de reizen uit. Deelnemers zijn dus verzekerd van een expert op het gebied van golfreizen

Kennismaken met SingleGolfers?

Ga naar de website www.SingleGolfers.nl voor meer informatie over het lidmaatschap en alle evenementen die reeds gepland staan voor de zomer en najaar. Tevens vind je hier meer details over de 5 daagse SingleGolfers.nl reis naar Zuid Spanje van eind oktober.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Mambo reizen

gerelateerde artikelen

Actief met sportieve singles op vakantie

Waarom groepsreizen voor HBO+ singles

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

advertentie