Artikel

Nederlandse attracties als eerste ter wereld in 360° te bezoeken

Nederland is het eerste land ter wereld waarin een bezoeker online kan rondwandelen bij toeristische attracties en evenementen. Hollandtoer.nl heeft de afgelopen 3 jaar musea, dierentuinen, kerken en andere highlights in beeld gebracht via interactieve 360-gradenfoto’s.

15.000 interactieve foto’s

Bezoekers op Hollandtoer.nl lopen door de straatjes en over pleinen van historische of toeristische steden en dorpen. Ook festivals zijn interactief te bekijken.

Het doel van Hollandtoer.nl is de Nederlander enthousiast maken voor een vakantie, een weekendje weg of een dagje uit in Nederland.

Tot nu toe zijn er van 24 steden en dorpen, 18 attracties en 28 evenementen bijna 15.000 foto’s gemaakt. Locaties zijn ook direct te bezoeken, zoals Amsterdam via Amsterdamtoer.nl, Delft via Delfttoer.nl. Attracties zijn gebundeld op Attractietoer.nl. Evenementen op Evenemententoer.nl.

Hoe werkt het (in een notendop)?

Op Hollandtoer.nl krijgt een bezoeker dagelijks wisselende suggesties voor een dagje uit of weekend weg in Nederland. Deze suggesties kan de bezoeker interactief bekijken en vervolgens een bezoek plannen. De bezoeker kan ook zélf op zoek gaan naar een stad of dorp, een attractie of evenement.

Extra uitbreidingen in juli en augustus 2013

Elke maand breidt Hollandtoer uit met één of meerdere nieuwe toeren. Dat kan een toer zijn door een historische stad maar ook een attractie of evenement. Welke toeren Hollandtoer in juli en augustus 2013 gaat lanceren, blijft nog geheim. Tip van de sluier: ze hebben een sterk zomers karakter.

Samenwerking VVV

Hollandtoer.nl werkt samen met VVV’s in Nederland. Samen zorgen Hollandtoer en de VVV ervoor dat van de gefotografeerde steden en dorpen alle toeristische trekkers zijn opgenomen in de toer.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

zomer 1 ouder gezinnen

gerelateerde artikelen

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Tips voor alleenstaande ouders: zo hou je het leuk met pubers

Landal GreenParks en Cirkel Vakanties organiseren samen vakanties voor éénoudergezinnen

Alleenstaande ouder: ga op stedentrip met je puber kids

Handige zomervakantie tips voor alleenstaande ouders

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Jeugdreizen en jongerenkampen