Artikel

Nederlander met kerst het liefst naar Londen

Nederlanders zijn de afgelopen periode veelvuldig op zoek gegaan naar een hotelovernachting in Londen gedurende de kerstdagen. Dat blijkt uit zoekgegevens van ’s werelds meest bezochte hotelboekingssite Hotels.com. Naast Londen, willen Nederlanders dit jaar ook graag kerst vieren in Parijs of Berlijn.

Londen is een bijzondere plaats tijdens de kerstdagen, waar men heerlijk kan shoppen en kan genieten van kerst. Jaarlijks zijn van begin november tot begin januari de winkels en straten versierd met grote kerstbomen, prachtige kerststallen en duizenden lichtjes. Nederlanders willen deze sferen graag ook weer proeven, zo blijkt uit onderzoek van Hotels.com. Uit de zoekresultaten blijkt, dat de afgelopen periode het vaakst gezocht is op hotelovernachtingen in Londen, tussen 20 en 25 december.

Nederlandse stedentrippers blijken tijdens de kerstdagen het liefst in Europa te blijven. Na Londen zochten zij ook veelvuldig naar hotels in Parijs en Berlijn, waar kerstbomen de Brandenburger Toren versieren. New York is de populairste niet-Europese bestemming. Kerst vieren op Rockefeller Center Plaza, de plek waar de bekendste en grootste kerstboom van New York staat, is voor velen een droom.

In eigen land hebben Nederlanders het meest gezocht naar hotelovernachtingen in Amsterdam. De hoofdstad staat nummer vijf op de lijst en wordt gevolgd door Maastricht, wat bekend staat om zijn magische kerstmarkt op het Vrijthof.

Hotels.com: Top 10 meest gezochte hotelbestemmingen door Nederlandse reizigers voor een verblijf tijdens de kerstdagen (20 en 25 december 2014)

  1. Londen
  2. Parijs
  3. Berlijn
  4. New York
  5. Amsterdam
  6. Dubai
  7. Maastricht
  8. Düsseldorf
  9. Keulen
  10. Antwerpen
Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Single vakanties

gerelateerde artikelen

Kerst anders dan anders: kerstmarkten in Noord-Oost Frankrijk

Beleef een gezellige kerstvakantie samen met andere eenoudergezinnen

De 10 populairste Europese steden op Instagram

Vakantiedagen verdubbelen doe je zo!

5 super gezellige kerstmarkten in Nederland deze winter

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

advertentie

Single maar niet alleen