Artikel

Mooi ver weg voor weinig geld: boek een veilingreis

Wil je naar een prachtige verre bestemming met een leuke groep mensen maar mag het niet teveel geld kosten? Dan zijn er natuurlijk tal van mogelijkheden. Je speurt het hele internet af naar de goedkoopste lastminute vakantie, vergelijkt alle aanbieders, bestemmingen, reizen en prijzen tot je er haast bij neervalt of bezoekt een vakantieveiling.

Reiskoopje

Heb je net dat koopje gevonden, de perfecte vakantiebestemming voor dat schattige lage prijsje dan begint het feest. De vertrekdatum valt net buiten jouw vakantieperiode, de luchthaven ligt zo ver weg dat je al bijna een vakantiedag kwijt bent om er te komen of blijken er zoveel extra toeslagen te zijn dat je uiteindelijk nog veel geld kwijt bent.  Door de vlucht, hotel en auto los van elkaar te boeken bespaar je met een beetje geluk wel wat geld.  Maar helaas is het vaak ook echt een kwestie van geluk en niet van wijsheid.

Vakantieveiling

Alternatief is je inschrijven bij een vakantieveilingsite. Sinds een aantal jaren bestaat dit behoorlijk populaire vakantiefenomeen. Verschillende reisaanbieders dumpen hun overgebleven reizen tegen een starttarief en de consument kan tegen elkaar opbieden. Het idee dat je echt voor een spotprijs een mooie vakantie in de wacht kunt slepen en het wedstrijdelement doet vele harten sneller kloppen. Het is overigens vooral geschikt voor mensen met veel tijd en massa’s geduld. Daarnaast moet je ook tegen je verlies kunnen. Want de mogelijkheid bestaat dat een ander die parel van een vakantie voor je neus wegkaapt pal voor de veiling sluit.

Voordeliger ver weg

Een mooi alternatief voor iedereen die graag extra voordelig het avontuur zoekt, de wereld verkent en letterlijk zijn grenzen wil verleggen is het nieuwe initiatief van Baobab; de veilingreis. Zij bieden werkelijk prachtige verre groepsreizen naar bestemmingen als Birma, Laos en Thailand voor een zeer scherpe prijs. Boek je binnen de veilingperiode dan ben jij verzekerd van een top vakantie. Mits de reis nog niet is uitverkocht natuurlijk..  Ze zijn namelijk razend populair.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Haal meer uit je vakantiebudget met deze 5 tips!

Spaarplan voor de vakantie maken

Lekker voordelig een verre rondreis maken: ontdek de pop-up reizen!

10 trending voordelige en favoriete vakantiebestemmingen

Zet je reis obstakels nu aan de kant en ga!

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

advertentie