Artikel

Met leuke singles de herfst in

Nog niet eens zo gek lang geleden lag je nog op een zonnig strand of zat je lekker in het zonnetje op het terras en nu vallen de bladeren alweer naar beneden. Time flies! Zin om deze herfst leuke singles te leren kennen? Lees snel even verder!

Herfstweer

De herfst doet z’n intrede en ook al ben je niet verzot op regenbuien en windvlagen, kaneelthee met je best friend of een lekker bockbiertje met je vrienden bij een knapperend haardvuurtje kan op zich ook best verleidelijk zijn toch? Neemt niet weg dat een leuke break in de herfst ook leuk is!

Nieuwe fase

Heb je het gevoel dat het tijd is voor een nieuwe fase, een volgende stap in je leven? Niet zo gek. Wanneer je single bent is de herfst ook een bezinningsmomentje. Zonder nu meteen zweverig te worden, de winter lonkt in de verte en om nu alleen de feestdagen door te brengen, dat vinden heel wat singles niet zo’n aanlokkelijke gedachte. Niet voor niets is er een toename te zien in het aantal aanmeldingen op datingsites. Maar wat nou als dat niet ‘jouw ding’ is? Dan zijn er gelukkig nog een aantal leuke alternatieven om andere singles te leren kennen!

Ontmoeten & genieten voorop

Hoeft het van jou niet zo nodig meteen om daten te draaien maar veel meer om het leren kennen van nieuwe mensen? Daar sta je niet alleen in. Heel veel singles zien het Tindergedoe en datingcircuit niet zo zitten. Ze ontmoeten liever nieuwe mensen in het echte leven en kijken dan wel wat er van komt. Zonder al teveel poespas, druk of verwachtingen. Een ontspannen manier van ontmoeten is om een weekendje weg te gaan met singles. Het voordeel van een weekend, of korte mini break, is dat de duur overzichtelijk is en je toch voldoende tijd en gelegenheid hebt om de andere beter te leren kennen.

Singles weekend!

Heb jij zin om deze herfst de stap te wagen en je sociale kringetje uit te breiden? Leuk! Op de reis agenda vind je een leuke selectie van reizen, ook korte breaks! En bij Groepsreizen Weekend Weg zie je een aantal professionele aanbieders op een rijtje die weekends en breaks organiseren. Meer activiteiten en mogelijkheden om singles te ontmoeten vind je op Singlessite.nl bij Ontmoet Singles / Erop Uit / 50+ Uitgaan.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Shoestring - Cuba

gerelateerde artikelen

Als (bijna) samengesteld gezin samen op vakantie?

De 8 beste bars voor singles in 2020!

Ontmoet je reisgenoten op dit reisplatform

Singles gaan steeds verder tijdens weekendjes weg

Waarheen op reis als vrouw alleen?

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet?...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Mambo reizen