Artikel

Met Koning Aap, Shoestring en YourWay2GO reis je CO2-positief!

Alleen thuisblijven is duurzamer. Met deze slogan claimen Koning Aap, Shoestring en YourWay2GO de duurzaamste reisorganisaties van Nederland en België te zijn. “Natuurlijk is thuisblijven het beste voor onze planeet, maar wil je de wereld toch met eigen zintuigen ervaren, weet dan dat wij er alles aan doen om jouw duurzame impact te vergroten”, klinkt het.

CO2-positief

“Reizen met Koning Aap, Shoestring en YourWay2GO dat is reizen met een minimale klimaat impact en een maximale positieve impact op de lokale omgeving. Wij zijn de eerste reisorganisatie bij wie je CO2-positief reist. Wij compenseren 125% van de CO2 -uitstoot van jouw volledige reis. Reizigers die kiezen voor de minder vervuilende non-stop vlucht belonen wij met € 100,- korting p.p. Daarnaast werken we samen met duurzaam gecertificeerde lokale agenten, slaap of eet je op veel reizen een keer bij de plaatselijke bevolking thuis en steunen we samen met onze reizigers wereldwijd sociale projecten.” Aldus duurzaamheidscoördinator Klaartje Geerts.

Verantwoord reizen en klantgericht aanbod

“Als commercieel bedrijf moeten we continu de afweging maken tussen verantwoord reizen en een klantgericht aanbod. Wij streven naar gezonde winst voor zowel onze organisaties in Nederland en België als voor onze lokale partners wereldwijd. Onze rondreizen respecteren culturele tradities en dragen bij aan de lokale welvaart en ontwikkeling van bestemmingen. Wij willen nu en in de toekomst reizen blijven aanbieden zodat ook volgende generaties kunnen meegenieten van onze mooie wereld.”

We feel responsible

feelingresponsible.org is een overkoepelend platform voor onze drie merken waarop wij uitgebreid onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid toelichten. Hier staan o.a. onze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid vermeld. Deze zijn meetbaar en transparant en op te delen in drie categorieën: klimaat, lokaal en reisbegeleiders.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Exotische reizen voor singles

Met deze handig tips reis je duurzaam

Is een groepsreis met singles wel iets voor mij?

De mooiste plekken in de Verenigde Staten

Duurzame singlereizen beleven doe je bij Natuurlijk Reizen

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet?...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Shoestring - Cuba