Artikel

Met deze 3 tips breng je je vakantie met gemak door

Vakantie is een tijd om lekker tot rust te komen. Helemaal niets doen is natuurlijk wel even fijn, maar al snel wil je toch wel weer ergens mee bezig zijn. Het is dan in ieder geval goed om een idee te hebben van wat er allemaal mogelijk is. Je kunt de tijd bijvoorbeeld gebruiken om een aantal klussen in huis te doen. De zaken waar je de tijd voor moet nemen en die dus altijd blijven liggen, kan je mooi in je vakantie oplossen. Zoals de volgende klussen.

1 De messen scherp maken

Een goede klus die je kan aanpakken wanneer je ruimschoots de tijd hebt, is het slijpen van de messen die je in de keuken gebruikt. Wanneer je ze vaak nodig hebt, zullen ze langzaam maar zeker bot worden. Dat maakt het gebruik minder makkelijk. Met een elektrische messenslijper kan je zorgen dat ze weer perfect bruikbaar zijn. Natuurlijk is dit wel een heel precies werk. Daarom is het slim om er de tijd voor te nemen en de messen rustig één voor één onder handen te nemen. Het is ook nog eens heel ontspannend werk.

2 Een kamer opknappen

Het hele huis aanpakken in één keer is misschien wat teveel van het goede. De vakantie is echter wel heel geschikt om één van de kamers in huis op te knappen. Denk eens aan de kamers van de kinderen. Passen die nu nog wel bij de leeftijd die ze inmiddels bereikt hebben? Misschien wordt het wel tijd om ze eens een stoere make-over te geven. Daar heb je wel wat tijd voor nodig, dus de vakantie is het perfecte moment om alles voor elkaar te krijgen. Begin wel al voor je vakantie met het voorbereiden.

3 Ophangen, aansluiten en meer

Er zijn door het jaar heen allerlei kleine klusjes die gedaan moeten worden, maar waar je eigenlijk niet aan toe komt. Het ophangen van die nieuwe kapstok of die plank in de keuken. Het aansluiten van een apparaat dat gerepareerd is. Het afwerken van de plinten. Al dit soort klussen moet je eigenlijk gewoon in één keer op een hoop vegen en achter elkaar aanpakken wanneer je er lekker in zit. Wat is daar nu een betere tijd voor dan je vakantie? Alle reden om dus even een lijstje op te stellen van belangrijke klussen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

U verblijft 3 nachten in een hotel en betaalt er maar 2!

gerelateerde artikelen

Japanse minipizza’s met sushigember

Deze veertien beroemde musea bieden online tours

Geen singlereizen tot eind maart door coronavirus

Vijf tips om na de zomervakantie weer in je ritme te komen

Derde van de Nederlanders vindt rijden in het buitenland spannend

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet?...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

advertentie