Artikel

Met Airbnb gratis slapen tussen de haaien

Ben je wel in voor een leuk avontuur? Dol op de onderwaterwereld en niet bang aangelegd? Dan is dit tripje je echt op het lijf geschreven: slapen tussen een stuk of dertig haaien! Via Airbnb kan het zelfs gratis. Kandidaten kunnen zich tot 3 april inschrijven.

3 x gratis overnachten voor 2

Airbnb biedt drie duo’s een gratis overnachting aan in een haaienaquarium in Parijs. Deze slaapkamer bevindt zich tien meter onder de grond. Dankzij een glazen wand heb je een 360 graden zicht op de tank met 35 haaien. Dus…. klim in de pc, mail, bel of app je beste vriend(in) die uiteraard net zo avontuurlijk is als jij en meld je aan!

Onderwater tour haaien

Voor het slapen gaan krijgen de winnaars een tour van onderwaterfotograaf en haaifanaat Fred Buyle. Hij laat zien hoe de dieren leven, waarom ze zo belangrijk zijn en waarom men een verkeerd beeld heeft van hen.

Geen Jaws kijken enzo..

Net als in elk ander hotel, gelden er in het aquarium ook enkele regels. Zo mag je geen selfies in het donker maken, zijn slaapwandelen of –zwemmen verboden, kijk je vooraf beter niet naar ‘Jaws’-films en moet je je hoofd, armen en voeten altijd binnen de slaapkamer houden. Juist ja…

Inschrijven

Geïnteresseerden moeten zich per twee inschrijven, ouder zijn dan 18 jaar en samen niet meer wegen dat 190 kilogram. Om deel te nemen moet je een in een brief van 50 tot 550 woorden uitleggen waarom jij geselecteerd moet worden. Opschieten geblazen dus!

haaien-slapen

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

4 reisbestemmingen voor avonturiers!

Dit zijn de 8 reistrends voor 2020

Tragisch: man verdrinkt na huwelijksaanzoek onder water

Studentenbaan: vliegen en overnachten in zonnige vakantieoorden

Actieve reizen voor avontuurlijke singles

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

advertentie