Artikel

Maak de Amerikaanse cultuur van dichtbij mee: ga studeren in Amerika

Heb je altijd al graag iets van de wereld willen zien en je Engels willen verbeteren? Wil je de Amerikaanse cultuur eens van heel dichtbij ontdekken en meemaken? Dan kun je gaan studeren in Amerika. Of je nu net van de middelbare school afkomt of een jaar er tussenuit wilt: in de Verenigde Staten studeren kan op veel verschillende manieren. Ga bijvoorbeeld naar een High school in Amerika, doe mee aan een uitwisseling in Amerika of volg een taalcursus. Kies je voor het bruisende New York of voor de westkust? Je ontdekt de Verenigde Staten op een hele nieuwe manier als je er gaat studeren.

Uitwisseling Amerika


Wanneer je in Amerika studeert, ontmoet je mensen van over de hele wereld en krijg je de kans om de Engelse taal nog beter onder de knie te krijgen. Iedere staat van Amerika is weer heel anders en daardoor juist ook interessant om te ontdekken. Ga je naar Boston? Of naar Miami? Of kies je voor San Francisco? Een van de bekendste manier om in de Verenigde Staten te gaan studeren, is door naar een High school in Amerika te gaan. Een uitwisselingsjaar om echt op te gaan in de Amerikaanse cultuur.

High school Amerika


Dompel jezelf onder in de schoolcultuur van de Verenigde Staten tijdens een High school- periode en verblijf bij een echt Amerikaans gastgezin dat je de cultuur van het land laat zien. Een jaar lang in een ander land wonen en studeren is bijvoorbeeld  werk je veel in projecten. Naast de activiteiten op school, zijn er ook veel mogelijkheden buiten de lesuren om. Zo kun je gaan cheerleaden, je aansluiten bij de fotoclub, in een schoolorkest spelen of bij het debatteam gaan. Bij de High school-ervaring is je gastgezin van groot belang, van meedoen met familieactiviteiten tot aan Halloween en Kerstmis vieren: in Amerika kan het.

College in Amerika


Naast een High school in Amerika zijn er nog meer manieren om college in Amerika te volgen. Zo is het mogelijk om een taalcursus te nemen in Boston, New York of Chicago en kun je er tegelijkertijd genieten van de natuur en cultuur. Maak bijvoorbeeld een trektocht langs de Grand Canyon of ga naar Honolulu op Hawaii. Dat maakt studeren toch een stuk aangenamer! Studeren in Amerika maakt dat je een nieuwe cultuur leert kennen, je taalvaardigheid verbetert er en je doet nieuwe contacten op.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

SNP Natuurreizen

gerelateerde artikelen

Amerikaanse dierentuin serveert je ex als dierenmaal op valentijnsdag

De 8 beste bars voor singles in 2020!

Ontmoet je reisgenoten op dit reisplatform

De vreemdste souvenirs van 2019

Ontdek Ibiza vanaf het water!

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie