Artikel

Luchthaven Los Angeles krijgt terminal voor celebrities

Op de luchthaven van Los Angeles staan celebrities binnenkort in 60 stappen van hun limousine op het vliegtuig. In plaats van de 2.200 passen die ‘gewone’ reizigers afleggen, zullen filmsterren, beroemde sporters en rijke zakenmensen een shortcut nemen via een speciale terminal.

Terminal voor beroemdheden

De internationale luchthaven LAX in Los Angeles heeft toestemming gekregen om een exclusieve terminal te bouwen voor beroemdheden. Op die manier ontglippen ze aan paparazzi, cameraploegen en betogers. Ook zal er een aparte veiligheids- en grenscontrole worden voorzien. In de aparte lounges kunnen de speciale gasten genieten van aangepaste catering tot het tijd is om naar hun eersteklasseplaatsen gebracht te worden.

Prijskaartje

Volgens de uitbaters van LAX is het gebruik van een aparte terminal aanzienlijk goedkoper dan de huur van een privé-vliegtuig. Bovendien voorspellen ze dat de terminal in zijn eerste jaar na gebruik 3,7 miljoen dollar (3,4 miljoen euro) zal opbrengen. Dat is niet verwonderlijk gezien het prijskaartje: wie wil profiteren van de VIP-dienst, zal tussen de 1.500 en 1.800 dollar (1.400 en 1.700 euro) per trip neertellen.

Eerste ‘celeb terminal’

De eerste celebrity-terminal in de Verenigde Staten gaat binnen de zes maanden in gebruik. Op de Britse luchthaven Heathrow bestaat al langer een dergelijke aparte suite: sinds 2008 moet de koninklijke familie de Windsor Suite delen met welgestelde gasten. Daar kost de extra privacy zo’n 2.000 pond (2.860 euro).

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Helft Nederlanders zet vakantiegeld even opzij

De mooiste plekken in de Verenigde Staten

Winterwonderland in Las Vegas

Eenvoudig besparen op de parkeerkosten bij het vliegveld

6 redenen om op singlereis te gaan naar Amerika

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

advertentie