Artikel

Londen populairste bestemming met oud & nieuw

Vier jij dit jaar oud & nieuw in het buitenland? Dan is de kans groot dat je in Londen zit want deze stad staat met stip op nummer 1 als bestemming om de jaarwisseling te vieren. Dit blijkt uit cijfers van Trivago.com, waar de prijzen van meer dan 900.000 hotels worden vergeleken op meer dan 250 boekingssites.

Londen

Londen wordt tijdens de jaarwisseling van alle hotelbestemming het meest bezocht onder Nederlanders. Uit de ervaringen op Reisgraag.nl blijkt waarom Londen zo geliefd is en gemiddeld een 8,4 scoort: het heeft volgens de recensies voor iedereen wat te bieden. De stad wordt onder meer geprezen om de vele horecagelegenheden, parken, musea, bezienswaardigheden, attracties en duidelijke metrolijnen.

Parijs

De Franse hoofdstad Parijs staat op nummer twee van de lijst. Parijs is, ondanks de recente gebeurtenissen, ook de op een na meest gezochte bestemming voor oud en nieuw.

Antwerpen

Berlijn en Antwerpen nemen plaats drie en vier in. Binnen Nederland zelf is Amsterdam de meest gezochte bestemming. Ook Rotterdam, Scheveningen en Maastricht zijn ook populair; deze steden eindigen op plek zeven, twaalf en vijftien.

Amsterdam is ook zeer populair als bestemming voor andere Europeanen. De hoofdstad is na Londen, Parijs en Berlijn, de populairste Europese stad om het nieuwe jaar in te luiden.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Singlereizen voor beginners

De 8 beste bars voor singles in 2020!

Beleef een gezellige kerstvakantie samen met andere eenoudergezinnen

De culturele hoogtepunten van Brussel en Antwerpen in één weekend

Walvissen spotten: boek een trip naar New York

single2travel groepsreizen

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

U verblijft 3 nachten in een hotel en betaalt er maar 2!