Artikel

Lekker vaak op reis: 7 uitstekende redenen!

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe IPad, bankstel of dure merkkleding, anderen geven hun geld het liefste uit aan reizen. Herken jij jezelf daarin maar durf je nog onvoldoende de daad bij het woord te voegen? Wij geven je 7 uitstekende redenen om lekker vaak op reis te gaan!

1 Lijkbleek..

Wanneer je langere tijd in ons kikkerlandje verblijft verbleek je automatisch. Met relatief weinig echt zomerse en zonnige dagen op jaarbasis kan je ontzettend verlangen naar een zonnestraaltje op je blote huid die je ook nog eens een licht gebronsd uiterlijk geeft. Je voelt zie er niet alleen aantrekkelijker en gezonder uit, je voelt je ook zo! Reden genoeg om in het najaar je koffer te pakken naar de zon.

2 Zalig eten

Het eten in het buitenland is vaak vele malen lekkerder dan in Nederland. Bedenkt maar; pizza’s en pasta’s in Italië met een smaak die je in ons eigen land bijna nergens tegenkomt, zalige tapas in Spanje of Portugal, smeuïge tzatziki in Griekenland en fantastische curry ’s in Thailand om maar eens een dwarsstraat te noemen. Niet alleen jij gaat op vakantie maar ook je smaakpapillen komen volop aan hun trekken!

3 Drankje extra

Ook lekker van op vakantie gaan is dat je op (vrijwel) ieder moment van de dag volkomen legitiem een heerlijk alcoholisch drankje kunt nuttigen. Of het nu die welkomstcocktail is of dat lokale biertje dat je écht moet uittesten, op vakantie kan en mag er meer (van jezelf) dan thuis. En dat is toch puur genieten?

4 Mooie herinneringen

Misschien wel het aller fijnste van op vakantie gaan: prachtige herinneringen maken om later nog eens extra van te genieten als je weer thuis bent in ons koude, kille en vaak natte kikkerlandje. Foto’s maken is het devies! Veel en vaak zodat je niet alleen je (toch wel jaloerse vrienden omdat je alweer op reis bent) op de hoogte kunt houden via Instagram of Facebook maar vooral voor jezelf.

5 Lekker lang slapen

Ben je de rest van het jaar ook zo druk in de weer met van alles en nog wat? Je baan, je vrienden, de familie, sportclub enzovoort… op vakantie hoef je niks en mag je alles. Ook lekker uitslapen, zo vaak en zo lang je maar wilt. Zalig! Je komt behalve boordevol nieuwe indrukken ook lekker uitgerust thuis en dat is zoooo fijn!

6 Wereldblik verruimen

Mensen die vaak reizen staan anders in het leven en hebben een bredere kijk op het leven en de wereld. Het zijn vaak interessante mensen waarmee het erg leuk is om een avondje (of langer) door te brengen. Kijk maar naar de ultieme reizigster: Floortje Dessing! Wie zou er niet eens een dag, week of maand in haar schoenen willen staan? Door te reizen doe je jezelf én je omgeving dus een groot plezier.

7 Positieve blik naar de toekomst

Ben jij iemand die graag reist of wel zou willen maar nog niet echt durft? Aarzel niet langer en boek gewoon een ticket naar een plek waar je dolgraag nog eens naar toe zou willen. Met een mooie reis of trip in het vooruitzicht komt je regenachtige, koude dagen veel makkelijker door, stap je vol vrolijkheid en energie door het leven. Want je weet…. Over zoveel dagen (of weken) dan mag je weer! Een reis(je) in het vooruitzicht maakt je automatisch een blij mens.

Nog geen plannen maar wil je ze wel maken? Check de agenda voor leuke singlereizen!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Shoestring - Cuba

gerelateerde artikelen

Hoe boek ik een singlereis?

Rondreis Thailand voor singles

Met deze Marie Kondo techniek spaar jij eenvoudig voor je droomreis

Deze dingen herken je vast wanneer je weleens gaat backpacken naar een ver oord

Publieksprijs voor Estivant Vakanties

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Single maar niet alleen