Artikel

Lauren Verster onderzoekt het imago van Ibiza

Ibiza roept bij iedereen het beeld van ultieme ‘vrijheid blijheid’ op. Voor dat imago loopt niet alleen de single warm… Presentatrice Lauren Verster vertrok naar Ibiza en ging op onderzoek uit. 

Ibiza party & seks

Ook heel wat stevig getrouwde mannen en vrouwen lusten er wel pap van op Ibiza. Onder het mom van ‘vriend(in)(n)en-weekend’ vertrekt menig veertiger zonder wederhelft naar het Spaanse eiland om het leven te vieren! Ze feesten, zuipen, flirten, seksen en slikken er lustig op los. Alsof het leven zelf er vanaf hangt tijdens een weekje zon, zee strand. Als we de laatste, werkelijk wederom hilarische, column van Saskia Noort mogen geloven in de LINDA tenminste.

Lauren Verster op Ibiza

Niet alleen getrouwde veertigers die eens uit de band willen springen bezoeken Ibiza. Ook heel wat singles genieten deze zomer weer van de vrije liefde in hippie stijl op Ibiza.  Gewoon, omdat het kan. Wat ook kan is dat presentatrice Lauren Verster (je weet wel de ex van Jort Kelder) van ons aller belastingcentjes anderhalve maand naar Ibiza vertrok om vijf afleveringen voor de NPO te maken. Thema: wat is dat toch met die ‘vrijheid’ op Ibiza. Juist.

Reisprogramma’s op tv

Je raadt het al, weinig vernieuwend, spraakmakend of verhelderend. Dat resultaat gaf de Volkskrant reden om het kersverse programma van Lauren er eens even flink van langs te geven.  Terecht? Dat moet iedereen voor zichzelf maar beoordelen. Maar reisprogramma’s maken is ook een vak. Ik denk dat Floortje Dessing haar Vlaamse collega Tom Waes dat zullen beamen.

Magisch eiland?

Wil jij zelf ervaren of Ibiza wel of geen magisch eiland is? Dan zit er maar één ding op: een betaalde vakantie boeken want de kans dat je gratis mee kunt om een reportage te maken voor een televisieprogramma zit er vast niet in.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Shoestring - Cuba

gerelateerde artikelen

Ontdek Ibiza vanaf het water!

Chinese dromen – Liefde in tijden van vooruitgang

Reisprogramma 3 op Reis blijft ditmaal wat dichter bij huis

Origineel vakantie idee: kampeer op een onbewoond eiland in Nederland

Step Vaessen reist in de voetsporen van Aletta Jacobs

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

advertentie