Artikel

Lastminute singlereizen: 3 redenen waarom singles er gek op zijn!

Ineens heb je het te pakken; het vakantievirus. Het liefst zat je gisteren al in het vliegtuig om te gaan genieten van een spontante lastminute vakantie maar dat kan helaas niet. Eerst nog even wat dingetjes regelen op je werk, maar dan: inpakken die koffer en wegwezen! Met een leuke groep mede singles een weekend, weekje of nog langer genieten. Van je bestemming en van elkaar!

1) Lastminute singles & geld

Laten we maar met de deur in huis vallen: singles zijn echt een bijzondere categorie klanten als het om reizen en vakanties gaat. Ten eerste maken ze zich om hele andere dingen ‘druk’ wanneer ze een reis boeken dan mensen die met een partner reizen. De samenstelling van het reisgezelschap bijvoorbeeld, de leeftijd van de groepsgenoten en of ze al dan niet een kamer moeten delen met een onbekende. Ten tweede hebben singles het doorgaans financieel iets minder breed dan mensen die in een relatie zitten. Met minder geld maar wel lekker genieten van een goedkope lastminute vakantie, daar hebben de meeste singles dus wel oren naar!

2) Liefde voor singlereizen of…

Maar er is natuurlijk nog een reden waarom singles gek zijn op lastminute singlereizen; de zekerheid dat ze niet onverhoopt een kersverse liefde op Schiphol hoeven achter te laten. Want laten we wel wezen, vrijwel alle singles willen op termijn zich graag weer binden aan iemand, de liefde weer toelaten in hun leven en samen de wereld gaan verkennen. Voor het zover is vermaken ze zich doorgaans uitstekend, ook tijdens de vele prachtige singlereizen. Maar zes maanden voor vertrek boeken? Dat doen er maar weinig. Er kan tenslotte van alles gebeuren in de tussentijd niet waar? Je zal maar net tot over je oren verliefd zijn en dan weken lang met een groep vol singles moeten rondreizen! Nog een reden dus waarom lastminute singlereizen geliefd zijn.

3) Singles ontmoeten

Last but not least kan het single bestaan je soms ineens aanvliegen. Je hebt alles prima voor elkaar, leuke baan, geweldige vriendengroep en een leuke plek om te wonen. Maar toch. Als de blaadjes vallen, of juist wanneer ze ontluiken… dan baal je ineens als een stekker van je bestaan als single. Een lastminute vakantie boeken is soms ook gewoon een lekker verwencadeautje voor jezelf. Doen wat je hart je ingeeft. Dat je geen verplichtingen hebt richting een partner is een vloek en zegen tegelijkertijd. Met het boeken van een lastminute singlevakantie, sla je twee vliegen in één klap. Genieten van een andere omgeving, even tot jezelf komen én daarnaast andere leuke singles ontmoeten!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Koningaap - Safarireizen

gerelateerde artikelen

Hoe boek ik een singlereis?

Rondreis Thailand voor singles

Publieksprijs voor Estivant Vakanties

Aanbod groepsreizen blijft groeien

Ontmoet je reisgenoten op dit reisplatform

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Single maar niet alleen