Artikel

Korte zonnige breaks voor singles met liefdesverdriet

Loop je rond met een gebroken hart? Dan is een short break naar een fijne vakantiebestemming precies wat je nodig hebt! Want afleiding is een bewezen remedie tegen hartzeer. Geen idee waar je heen moet? Wij zetten een paar heel aantrekkelijke zonnige vakantiebestemmingen voor je op een rijtje. Je reist samen met andere singles van dezelfde leeftijd waardoor je jouw liefdesverdriet – al is het maar voor eventjes – kunt vergeten!

Short break: 5 dagen Rome

Alle wegen leiden naar Rome. Wij nemen je graag mee naar deze Eeuwige Stad, waar het heden en de vele monumenten en gebouwen uit het verleden elkaar ontmoeten. Van het strak geordende patroon van de Romeinen, via de uitbundige pracht en praal uit de middeleeuwen en de renaissance naar de heerlijke Italiaanse mentaliteit van nu: Rome heeft het allemaal! Om optimaal van de tijd in Rome te kunnen genieten, zullen we grotendeels met het openbaar vervoer reizen. Deze stedenreis met álle hoogtepunten, wordt begeleid door onze meest ervaren Kras-reisleiders, Rome-kenners bij uitstek.

8 dagen naar sprookjesachtig Marokko

Deze reis vormt een mooie introductie in de eeuwenoude cultuur van Marokko. Je bezoekt de vier mooiste koningssteden van het land: oude bolwerken met kronkelende labyrinten binnen hoge muren, kleurrijke markten, moskeeën, palmentuinen en Koranscholen. Ook kun je fraaie Romeinse ruïnes en het belangrijkste pelgrimsoord van Marokko bezoeken en genieten van het uitzicht op de imposante, vaak met sneeuw bedekte, bergen van de Hoge Atlas. Waan je in dit exotische land in een ‘Sprookje van 1001 Nacht’!

Weekje wandelen in het Italiaanse Umbrië

Een vakantie in Umbrië betekent een vakantie in het ‘Groene Hart van Italië’. Hier een wandelreis vol natuurschoon uitstippelen was geen enkel probleem. Het Trasimeense Meer, heuvels in alle kleuren groen, ontelbare wijngaarden en olijfboomgaarden … het komt allemaal op ons pad. Verstrooid over de heuveltoppen liggen oude stadjes als Gubbio, Montefalco en Assisi. Hier duiken we niet alleen de rijke geschiedenis in, maar ook gezellige ‘trattoria’ en wijnbars. Volgens de Italianen is de Umbrische keuken namelijk de meest gezegende van het land!

Ontdek in Jordanië in 8 dagen

Tijdens onze reis door Jordanië zal je versteld staan van alles wat dit geweldige land te bieden heeft. Wij zorgen ervoor dat je de mooiste highlights van Jordanië te zien krijgt, maar wij ontdekken ook de minder bekende hoogtepunten. Zo bezoeken wij natuurlijk het prachtige Petra en het indrukwekkende Wadi Rum, maar ook het afgelegen, maar zeer interessante Shobak kasteel. Onze reisleider Karim laat u kennis maken met de echte Jordaniërs, je zult de vriendelijkheid en gastvrijheid van de Jordaanse bevolking niet snel vergeten!

Puur genieten: weekje op vakantie naar Ibiza

Op dit mediterrane eiland vind je alles wat je nodig hebt voor een topvakantie! De felle zon, de lichtblauwe zee en de goudgele stranden laden je snel op. Je krijgt meteen zin om Ibiza te verkennen. Liever relaxen? Met zoveel strandtenten langs de kabbelende zee moet het woord ‘loungen’ hier wel zijn uitgevonden…

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Koningaap - Safarireizen

gerelateerde artikelen

Carry organiseert reizen voor mensen in rouw

Waar met singles naar toe op vakantie in september?

Verbranding door de zon voel je pas als het te laat is

6 x een waanzinnig uitzicht over Valencia vanaf deze rooftopbars

Drie wel heel aantrekkelijke feitjes voor reislustige singles

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet?...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Koningaap - Safarireizen