Artikel

Korte singlereizen en stedentrips steeds populairder

Korte maar goedverzorgde singlereizen en stedentrips zijn steeds populairder aan het worden. Singles die op zoek zijn naar een beetje avontuur, cultuur, lekker eten en drinken maar wel in goed gezelschap moeten er tegenwoordig snel bij zijn.

Leuke mensen & mooie omgeving
De kracht van korte maar comfortabele trips voor singles zit hem in het ontmoeten van nieuwe mensen met dezelfde interesses in een prachtige omgeving. Niet te lang met een stel vreemden op reis, maar gewoon lekker een paar dagen er tussenuit. De ontspannen sfeer, de mooie omgeving en een gelijkgestemd gezelschap maakt dat iedereen zich al snel op zijn of haar gemak voelt. Voor singles die twijfelen of een vakantie met anderen wel iets voor hen is, blijkt een korte break de ideale manier om daar achter te komen.

Vooroordelen singlevakanties
De vooroordelen over singlereizen zijn hardnekkig. Deze leven overigens voornamelijk onder de ‘niet singles’. Gelukkig getrouwde stellen in Nederland menen precies te weten waarom hun single vriend, vriendin, broer, zus of collega een singlereis heeft geboekt: het is dé manier om een nieuwe partner aan de haak te slaan. Niets is minder waar. Singles gaan niet mee om een nieuwe liefde te vinden, daar hebben ze datingsites, speeddate-avonden, singlefeesten en relatiebureaus voor. Ze gaan mee omdat ze een leuke vakantie willen beleven, nieuwe gelijkgestemde mensen willen ontmoeten zonder tussen al die kleffe stelletjes te moeten zitten..

Singles & twijfels
Niet alleen de koppels in Nederland hebben hardnekkige vooroordelen. Ook de single zelf aarzelt nogal eens. Totdat ze een keer zijn mee geweest, dan is het hek van de dam. Het blijkt namelijk veel prettiger en gezelliger te zijn dan ze van te voren hadden kunnen vermoeden. Voor degenen met koud watervrees zijn korte trips dé manier om te ervaren of een singlereis bij hem of haar past. Zin in een korte trip of weekendbreak? Kijk dan hier..

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Singlevakanties in Nederland

Waarom juist een single groepsreis een topreis is

Waarom niet een keer naar Alkmaar?

Lekker erop uit met singles in de herfst

De ICE: heerlijk treinen door Duitsland

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie