Artikel

Kerstreizen voor singles: 5 toppers op een rij!

Ook dit jaar maken we ons op voor de kerst en wel met toppers van kerstreizen voor singles! Het is heerlijk om aan de feestdagen te ontsnappen, met een leuke groep mensen, dus daarom vertellen we je graag waar je het meeste vakantieplezier zult beleven.

Kerstreis 1. Bella Italia, ook in de winter een heerlijk land om te verblijven. Na een dagje skien verheug jij je al op die goddelijk lekkere lasagne, pizza of cannelloni natuurlijk. Lekker wijntje erbij, zalig! Ben je tussen de 30 en 49 jaar dan moet je deze winterse kerstreis boeken. Van 20 tot 27 december. 

Kerstreis 2. We blijven nog even in Italië (vind je het gek..) voor deze topper van een kerstreis. Met maar liefst 200 leuke singles op wintersport, dat doe je met SnowVibes van 20 tot 27 december. Razend populair, dus wees er snel bij en geniet! 

Kerstreis 3. Echt geen zin in de kou? Nou dan hebben we ook voor jou een heerlijke kerstreis gevonden. Je gaat van 21 tot 28 december naar Fuerteventura met de SinglesCompany. Gewoon…omdat het kan! 

Kerstreis 4. Niet te ver en niet te duur maar toch even weg met de kerst? Dan is deze stedentrip naar Antwerpen met oud & nieuw echt iets voor jou! Goed, het is inmiddels kerst geweest, maar dat mag de pret niet drukken. Je gaat een spetterend uiteinde en nieuw jaar tegemoet met Estivant.

Kerstreis 5. Kras Reizen heeft teveel kerstreizen om op te noemen, dus daar beginnen we maar niet aan. Een mooi aanbod, scherp geprijsd en populair, dus kijk snel naar het complete aanbod rondom de feestdagen.

Nog veel meer leuke, mooie, prachtige en wonderschone kerstreizen vind je op de reisagenda en op de Kerst Special van Singlessite.nl.

 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Winterwonderland in Las Vegas

Kerst anders dan anders: kerstmarkten in Noord-Oost Frankrijk

Beleef een gezellige kerstvakantie samen met andere eenoudergezinnen

Winters genieten voor singles

Zo kom je als single de jaarwisseling prima door

single2travel groepsreizen

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

advertentie

Shoestring - Cuba