Artikel

Kamperen zonder kinderen

Cor en Don maken er veel reclame voor. Op vakantie gaan zonder kinderen. Zij zoeken voor jou luxe resorts waar je geen kind zult tegenkomen. Resorts die alleen gericht zijn op volwassenen. Wil je helemaal niet naar een resort, wil je gewoon kamperen, maar wel zonder aanwezigheid van kinderen? Ook dat is mogelijk.

Kamperen zonder kinderen

Kamperen zonder kinderen, je kunt er van alles van vinden. Wat je reden ook is, op deze campings kampeer je in alle rust, adults only. Het kan zijn dat je wel kinderen hebt, maar dat je juist geregeld hebt dat opa en oma een week voor ze zorgen, dat jij een week kinderloos bent. Dan zit je niet te wachten op geluiden andermans huilende baby’s, of andermans opgroeiende pubers. Daar is niks mis mee, maar tijdens deze vakantie even niet.

Resorts én campings adult only

Via de reclames op tv weten we dat ze bij Corendon hun best doen mooie resorts te vinden op fraaie locaties voor uitsluitend volwassenen. De ANWB heeft dat ook gedaan, maar dan gericht op kampeerterreinen. Mogelijk iets minder luxe, maar in die keuze is iedereen natuurlijk vrij.

Een lijst van 5 kindvrije campings in Frankrijk en Nederland:

1.Camping à la Ferme Les Armengauds in Augignac, Frankrijk

Een landelijk gelegen stek, met 6 camper- of caravanplaatsen en ruimte voor nog eens 5 tenten. Op de 2 ha die de kleine camping in de Dordogne beslaat, heerst gemoedelijkheid. En het is ook een goede uitvalsbasis om de streek te verkennen. Kastelen, wandelen, fietsen en nog veel meer!

2. Camping Château de Lacomté in Carlucet, Frankrijk

Of je nu wilt glampen, huren op de camping of met je eigen caravan genieten: hier kan dat. De omgeving is bosrijk, de kampeerplaatsen zijn ruim. ’s Avonds dineer je in Restaurant Les Etoiles of drink je een drankje met uitzicht op het zwembad. 12 ha natuur in regionaal natuurpark Causses de Quercy.

3. Camping Le Bonhomme in Néret, Frankrijk

Op drie lichtglooiende kampeervelden ligt deze camping in de Berry. De eigenaar ontvangt je gastvrij en serveert drie keer per week een heerlijke maaltijd voor de gasten. Op verzoek een pizza of kippetje. Uit de kraan komt bronwater en je kampeert in de schaduw van fruit- en notenbomen.

4. Camping den Tiel in Merselo, Nederland

Aan de rand van de Peel in Noord-Limburg vind je boerderijcamping Den Tiel. Het leven is er eenvoudig en daarom rijk. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en de ruimte is ongekend. Fietsen en wandelen is een must in de mooie omgeving.

5. 40+ Camping Park de Nieuwe Riet in Oudenbosch, Nederland

Royale staanplaatsen met lekker veel privacy. Als extra kun je de vakantie compleet maken met een fijne schoonheidsbehandeling of een massage in de salon na een dag fietsen. Neem een kijkje in de moestuin of bij de boerderijdieren.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

U verblijft 3 nachten in een hotel en betaalt er maar 2!

gerelateerde artikelen

Streetlab helpt je om de liefde te vinden!

Topdrukte verwacht in eigen land deze zomer

De oplossing voor deze zomervakantie: Kamperen in de tuin

Kamperen in Zwitserland mag weer vanaf 6 juni

Tips om je kampeerplek schoon te houden

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

U verblijft 3 nachten in een hotel en betaalt er maar 2!