Artikel

Japan: sushi, bloesem en geisha’s

Japan speelt zich steeds meer in de kijker als het gaat om een bijzondere verre reisbestemming en dat is natuurlijk niet voor niets! Eerder vertelden we je al dat Japan je elk moment zal doen verbazen. Een reis door ‘het land van de rijzende zon’ is een reis vol contrasten, afwisseling en een kennismaking met eigentijdse wereldsteden, oude heiligdommen en een overweldigende natuur.

6.500 eilanden & meer…

Japan, het land van meer dan 6.500 eilanden. Het land van de zon, van sushi, van bloesem en van sumo worstelen. Een bijzonder land met een roerig verleden dat vandaag de dag weer in bloei staat. De Japanse natuur, cultuur, kunst en architectuur zijn allemaal redenen om vandaag nog in het vliegtuig te stappen. De Japanse ambacht, de theeceremonieën en de geisha’s: dit wil je met eigen ogen zien.

Genieten van Japan per trein

Deze video neemt je mee op een dynamische reis door Japan. Een reis van drie weken per trein, die je meeneemt naar steden zoals Tokio, Osaka, Hiroshima en Kyoto. Een uniek binnenkijkje in dat je in 4 minuten meeneemt naar de andere kant van de aarde. Geniet mee, dit is Japan.

Rijke historie en tradities

De video is gemaakt door Vincent Urban die samen met Alex Schiller en Alex Tank drie weken per trein door Japan reisde. Hun mooiste audiovisuele momenten hebben ze gebundeld en deze video is daar het resultaat van. De drie genoten van hun reis die ze door Japan maakten, van de vrienden die ze onderweg maakten en van de prachtige plekken die ze zagen. De rijke historie van Japan met alle bijbehorende tradities gekoppeld met het Japan van nu. De video laat zien hoe dynamisch, energiek en rustgevend Japan tegelijkertijd kan zijn.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Single maar niet alleen

gerelateerde artikelen

Met deze Marie Kondo techniek spaar jij eenvoudig voor je droomreis

De vreemdste souvenirs van 2019

Ontdek Ibiza vanaf het water!

In de winter op vakantie in Wenen

Single reis naar Kroatië: deze activiteiten kan je uitvoeren

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie