Artikel

James Bond is terug

James Bond schittert weer in SPECTRE, en VisitBritain maakt opnieuw gebruik van het iconische profiel van 007 om aan de hele wereld te laten zien wat Groot-Brittannië zo GREAT maakt. 

Nieuw James Bond avontuur

SPECTRE, alweer het 24e James Bond-avontuur is vanaf 29 oktober 2015 te zien in de Nederlandse bioscopen. Het verhaal van de nieuwe Bond gaat als volgt: Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter SPECTRE. Daniel Craig is voor de vierde keer als 007 te zien.

Wereldwijde fascinatie

VisitBritain speelt in op de wereldwijde fascinatie met James Bond en het feit dat de film Groot-Brittannië internationaal onder de aandacht bij potentiële bezoekers brengt. Daarom lanceert VisitBritain in samenwerking met Sony Pictures Entertainment en Metro-Goldwyn-Mayer Studios een internationale campagne voor het filmtoerisme “Bond is GREAT Britain”.

Groot Brittannië als vakantiebestemming

Deze campagne gaat van start in ruim 60 landen om 007-fans te stimuleren Groot-Brittannië – de thuisbasis van Bond – als hun volgende vakantiebestemming te kiezen. Er is zelfs een speciale campagnepagina waar je een weekend naar Londen kunt winnen en in de voetsporen van James Bondt treedt door te mogen overnachten in het luxe Radisson Blu Edwardian Hotel. Je wordt rondgereden door een chauffeur in een Aston Martin en je krijgt na sluitingstijd een speciale tour door Madam Tussaud inclusief champagne!

Geen zin om daar op te wachten? Dan kan je altijd nog een stedentripje naar Londen boeken! 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Op vakantie met je viervoeter

De mooiste casino bestemmingen 2019

6 x een waanzinnig uitzicht over Valencia vanaf deze rooftopbars

De 10 populairste Europese steden op Instagram

Lekker voordelig op vliegvakantie naar deze 7 nieuwe bestemmingen

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

SNP Natuurreizen