Artikel

Jaarwisseling in zicht: inspiratie tips voor onrustige singles

De kerst is achter de rug en het nieuwe jaar komt nu echt angstvallig dichtbij. Je hebt geen vakantie in het verschiet, vrije dagen te over en stiekem kan je best een opkikker gebruiken. Even een korte break, zonvakantie of weekje wintersport. Opladen, bijtanken, ontspannen. Maar hoe dan? Waarheen en met wie?

Eindejaarsblues

Heel begrijpelijk. Zeker als je dit jaar single bent geworden, dan staat je leven in het teken van verandering. Misschien ben je wel verhuisd, zie je jouw kids ineens een stuk minder dan voorheen en ook al heb je er zelf voor gekozen om uit elkaar te gaan dan kan zo’n eerste kerst zonder je partner behoorlijk wennen zijn. Om het nog maar niet te hebben over oud & nieuw… De eindejaarsblues hebben heel wat singles samen met jou te pakken, ook al kennen jullie elkaar (nog) niet.

Tijd voor verandering?

Misschien is het tijd voor verandering, een goed moment om je goede voornemens alvast in de praktijk te brengen. Want je hebt vast al bedacht dat het goed is om je sociale kring wat uit te breiden nu je weer alleen bent. Een leuke en ook laagdrempelige manier is om qua vakanties in het nieuwe jaar eens een andere weg dan de vertrouwde wilt inslaan. Het mooie is dat je hier niet mee hoeft te wachten tot het 1 januari is, ook nu kan je beginnen met plannen maken. De dagen tussen Kerst en nieuwjaar zijn daar eigenlijk ideaal voor. Je bent tenslotte vrij en hebt alle tijd om je eens te verdiepen in de wereld van singlereizen. Hier vind je alvast een paar interessante artikelen.

Vakanties rondom de jaarwisseling

Ook rondom de jaarwisseling staan er tal van mooie, leuke reizen op de planning. Gun jezelf een leuke, bijzondere jaarwisseling met nieuwe mensen. Mensen die net al jij de stoute schoenen hebben aangetrokken en dit jaar eens niet voor de buis te hangen, of met hetzelfde clubje familie te toasten op het nieuwe jaar maar hun blik en grenzen durven te verleggen. Wil jij dat ook? Kijk dan op de agenda voor leuke lastminute reizen rondom de jaarwisseling!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Wintersport: 44 procent automobilisten vindt rijden in sneeuw eng

Als eenoudergezin op wintersport: tips voor een super vakantie!

De jaarlijkse vakantiebeurs komt er weer aan!

Beleef een gezellige kerstvakantie samen met andere eenoudergezinnen

Winterzon versus zomerzon: dit zijn de verschillen

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet?...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

advertentie