Artikel

Ik ga op reis en ik neem mee..

Op vakantie gaan is en blijft fantastisch leuk, maar dat inpakken.. Iedere reis vraagt om een andere voorbereiding. Want bij kamperen mag je onder geen beding de haringen van de tent vergeten en reis je af naar Thailand dan moet je visum picobello in orde zijn. Wat gaat er mee waarheen en hoe zorg je ervoor dat je niks vergeet? 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Vanzelfsprekend is het erg belangrijk dat je goed voorbereid op vakantie gaat. Een inpaklijst is daar bij een handig hulpmiddel. En afhankelijk van jouw reisbestemming varieert natuurlijk ook je inpaklijst! Op Meenemen.nl vind je behalve een handig hulpmiddel om je inpaklijst samen te stellen ook verschillende tips voor vakantiegangers. Maar ook de ANWB heeft handige klant en klare inpaklijstjes die je kunt invullen en uitprinten. Voor de wintersport alvast een lijstje klaarleggen? Kijk hier dan even.

Super slim inpakken

Ga je maar een paar dagen op vakantie voor een korte break of stedentrip? Dan sta je met de beperkt toegestane handbagage helemaal voor een uitdaging! Gelukkig zijn er altijd reuze creatieve mensen die super slimme trucjes bedenken om zoveel mogelijk mee te kunnen nemen in dat kleine koffertje. Kijk maar! 

Spelletje “ik ga op reis en ik neem mee”

Misschien herinner je het nog, dat spelletje dat jullie vroeger speelden op de achterbank van de auto terwijl jullie met de aanhanger volgeladen richting Frankrijk reden: ‘ik ga op reis en ik neem mee..’ waarbij je om de beurt weer een nieuw voorwerp moest toevoegen zodat de inpaklijst steeds langer werd! Een prima tijdverdrijf voor onderweg. Verveel je je in het vliegtuig of ga je nu zelf met de kids op met de auto op vakantie? Mooi om dit spelletje dan weer eens uit de kast te trekken. Je hebt er niks voor nodig, alleen een goed geheugen..

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Leestip: Een meisje, een droom Solo rond de wereld

Hoe vier je vakantie in eigen huis?

Waarom een VPN handig kan zijn op reis

Dit zijn de 8 reistrends voor 2020

Deze tips maken je volgende vakantie echt goedkoper

single2travel groepsreizen

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie