Artikel

Hier spot je je favoriete filmster op vakantie

Altijd al je favo Hollywood ster in levende lijve willen ontmoeten? Met deze Hollywood insider hotlist verhoog je je kansen je film- en tv-helden in het echt te zien én vermaak je jezelf als ze onverhoopt toch uit het zicht blijven.

Ga op de koffie in Malibu

Beverly Hills en Bel Air zijn nog steeds een gewild adres onder de beau monde van L.A., maar veel sterren verkiezen het kustplaatsje Malibu. Onder de bekendheden: Cher, Keanu Reeves en Leonardo DiCaprio. Een goede plek om sterren te spotten is de Malibu Country Mart, een chic winkelcentrumpje met een paar uitstekende restaurants. De grootste kans om iemand tegen het lijf te lopen heb je echter gewoon bij de Starbucks, 3835 Cross Creek Road.

Ga borrelen in Chateau Marmont

Chateau Marmont is een boetiekhotel dat in 1927 in de stijl van een Frans kasteel werd gebouwd en al snel een favoriete hang-out van rock- en filmsterren werd. De bar en de patio zijn ’s avonds nog steeds in trek als borrelplek onder acteurs. Alleen al het restaurant is het bezoek meer dan waard (probeer de smakelijke hamburger), 8221 Sunset Boulevard, West Hollywood.

Bezoek gratis een tv-studio

Maak een opname van een van je favoriete tv-shows mee. Het epicentrum van de tv-industrie is Burbank, waar de studio’s van Warner Brothers, NBC Universal en Disney liggen. Tickets voor tv-opnamen van onder andere The Big Bang Theory en Mike & Molly zijn gratis verkrijgbaar via www.tvtickets.com

Ga winkelen

Rodeo Drive, de mondaine winkelstraat van Beverly Hills, is wereldberoemd en kan zich uiteraard verheugen op al even beroemde klanten. Maar minder bekende exclusieve winkelparadijsjes als het Sunset Plaza Shopping Center (8746 W Sunset Blvd, West Hollywood) en modewinkel Fred Segal (500 Broadway, Santa Monica en 8100 Melrose Ave.) zijn ook hotspots.

Ga een potje golfen

Honderden sterren komen golfen of bevinden zich onder het publiek tijdens het jaarlijkse LAPD Celebrity Golf Tournament in juli, een benefiettoernooi ten bate van het politiekorps. Toegang: € 4. Rancho Park Golf Course, 10460 W. Pico Blvd.

Lunch met de sterren

Op een doordeweekse dag maak je goede kans een paar tafeltjes van je ster te zitten op fijne lunchplekken als Nobu in Malibu, 3835 Cross Creek Road, of The Ivy, 113 N Robertson Blvd. De laatste wordt overdag geplaagd door toeristen met camera’s – kom dan ook later in de avond.

Dit artikel is afkomstig van Columbus Travel 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Deze dingen herken je vast wanneer je weleens gaat backpacken naar een ver oord

Winterwonderland in Las Vegas

Chinese dromen – Liefde in tijden van vooruitgang

6 redenen om op singlereis te gaan naar Amerika

Wereldse uithoek: Tasmanië

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

advertentie