Artikel

Helft moeders durft geen bikini aan

De helft van de moeders durft vanwege de striae die ze overhielden aan de zwangerschap geen bikini te dragen op het strand. Dat blijkt uit een Britse enquête.

Vrijwel alle 1736 Britse vrouwen die werden ondervraagd voor een enquête van een cosmeticafabrikant hebben striae overgehouden aan hun zwangerschap. Dat schrijft de Daily Mail. De helft van de ondervraagde moeders wil door de zwangerchapsstriemen niet in een bikini gezien worden. Zo’n 36 procent van de vrouwen wil vanwege de striae niet gaan zwemmen en 33 procent wil zelfs niet dan haar partner haar naakt ziet. Bijna 15 procent zegt een hekel aan haar lichaam te hebben gekregen door de vele zwangerschapsstriemen.

Buik

Bijna 80 procent van de vrouwen heeft striae op de buik. De helft van de vrouwen zegt het ook te hebben op de heupen, dijen en borsten. Ruim 10 procent heeft er over het hele lichaam last van. Een derde van de ondervraagde vrouwen denkt dat genen iets te maken hebben met het krijgen van striae. Zo’n 20 procent denkt dat striae met de juiste cosmetica is te voorkomen, maar 60 procent denkt dat een kwestie van geluk is. Verder denkt 8 procent dat beroemde moeders er geen last van hebben.

Bron: Nu

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

zomer 1 ouder gezinnen

gerelateerde artikelen

Sex on the Beach: Onbetaalbaar?

6 x een waanzinnig uitzicht over Valencia vanaf deze rooftopbars

Zon zee en cocktails: de mooiste stranden van Mexico vind je hier

Fiets- en strandvakantie populair en er wordt online geboekt

Hup: weg met die bikinivrees

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

advertentie