Artikel

Groepsvakantie: vuurwerk met singles

Wil jij het nieuw jaar ook knallend laten beginnen? Boek dan een groepsreis voor ondernemende reislustige mensen net als jij! Heb je nog geen idee waarheen? Dan hebben wij nog wel een paar spetterende suggesties voor je. Laat dat vuurwerk maar losbarsten!

Lekker naar Terschelling met singles

Vier dit jaar Oud en Nieuw met een gezellige groep (meest 40-55 jr) op Terschelling! We zeilen met een traditionele klipper over het wad en blijven ook 3 nachten op de klipper overnachten. Op Terschelling hebben we een hele dag om uit te waaien op het strand en de duinen. Oudejaarsavond beleven we op het schip. Tientallen schepen luiden het jaar uit met misthoorns en vuurwerk. 

Vuurwerk in Antewerpen

Wat dacht je van een leuke fietstocht door Antwerpen op de laatste dag van het jaar? Een mooie afsluiting van 2016! En we beginnen het nieuwe jaar ook goed; met een spectaculaire vuurwerkshow boven de Schelde en natuurlijk een knallende fles champagne!

Op de latten in Oostenrijk

Ga dit jaar met Oud & Nieuw mee wintersporten met 60 hoger opgeleide singles in het sneeuwzekere Kaprun in Oostenrijk. Je komt met allemaal leeftijdgenoten in je eigen hotel. In totaal bezetten we tijdens de jaarwisseling twee hotels in Kaprun, zodat je niet alleen de gezelligheid van je eigen hotel hebt, maar zodat we ook leuke apres-ski-feestjes kunnen bouwen.

Loop warm voor Barcelona

Barcelona ken je ongetwijfeld. Je hebt er misschien wel een zwoele zomeravond lang op een van de terrassen van de Ramblas gezeten, een koele rosé of een caipirinha losjes in de hand. Je bent langs de Sagrada Familia gedwaald of je slenterde over de La Boquería, de Spaanse Markthal. Maar wist je dat Barcelona vooral met Oud & Nieuw helemaal trending topic is? Dan is het de stad van een gezellige Kerstmarkt, authentieke Spaanse tradities en… een grande fiësta!

Meer mooie, verleidelijke groepsreizen rondom oud & nieuw? Laat je inspireren!  

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Single vakanties

gerelateerde artikelen

5 praktische tips voor een geslaagde fietsvakantie

Zo ben je het ideale gezelschap tijdens een singlereis

Verliefd worden op vakantie: zo vergroot je de kansen!

Aanbod groepsreizen blijft groeien

Dichtbij: drie heerlijke groepsreizen naar de zon in de winter

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Single maar niet alleen