Picture

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar een prachtige stad? Boek dan een heerlijke citytrip of een weekendje weg! Ideaal voor singles met een beetje drempelvrees. De meeste singles aarzelen of ze wel meteen twee weken met een groep “vreemden” op vakantie moeten gaan. Een weekendje weg is dus de ideale testcase!

De ervaring leert dat het vele malen leuker is dan je vooraf had gedacht, alle beren op de weg verdwijnen als sneeuw voor de zon en daarmee is het hek van de dam natuurlijk. Geloof je het niet? Probeer het maar eens met deze aanbieders!

VillaVibes single weekenden

De leukste weekendjes weg vind je bij VillaVibes. Al meer dan 16 jaar favoriet onder hoger opgeleide singles. Als gast word je hier écht ontzorgd. Van het heerlijke eten tot de leuke activiteiten. Alles is top geregeld. En door hun unieke garanties ontmoet je hier gegarandeerd mensen met wie jij een leuke klikt hebt. Kies uit 3 exclusieve weekendjes.

Bezoek de website

Aktiva Tours

Lekker een weekendje er tussenuit met andere actieve singles? Hou je van wandelen en fietsen? Dan ben je bij Aktiva Tours aan het juiste adres. Heerlijke weekends, korte breaks of juist iets langere singlereizen? Het kan allemaal. Kijk snel naar het actuele aanbod.

Bezoek de website

Your Perfect Trip

Your Perfect Trip organiseert groepsreizen voor mensen van 20 tot 40 jaar in kleine groepen (maximaal 12 reizigers). Plezier en gezelligheid staan bij ons voorop. Tijdens onze groepsreizen willen we optimaal gebruik maken van de dagen dat we de bestemming bezoeken, maar er is ook zeker ruimte voor ontspanning en vrije tijd.

Bezoek de website

Go-Out

Met GO OUT! wordt het plezier dat je hebt in het leven alleen maar vergroot. In leuk en boeiend gezelschap onderneem je dingen die je niet zo snel in je eentje zou doen. Ga ook eens mee met een van onze heerlijke weekendjes weg. Je doet er snel nieuwe contacten op die voor je het weet zijn veranderd in vriendschappen!

Bezoek de website

Estivant weekend weg

Citytrips voor singles zijn het ideale weekendje weg! Wil jij eens een andere stad ontdekken maar liever niet alleen? Ga dan op single citytrip en ontdek een andere stad samen met een leuke groep singles! Tijdens een aantal dagen of een weekendje weg met singles ben je er even helemaal tussenuit.

Bezoek de website

Kras Reizen

Even er tussen uit? Kras Singlereizen biedt tal van opties voor singles (45+) die een ongedwongen en gezellige vakantie willen, maar toch niet alleen. Fietsen in en om Berlijn? Een busreis door Sauerland? Fietsen over de Veluwe? Het zijn slechts enkele voorbeelden van ons uitgebreide aanbod!

Bezoek de website

SRC Stedentrips

Heb je zin om even alles achter te laten? Maak dan een stedentrip, een heerlijke manier om er even kort, maar volledig tussenuit te gaan!  Van prachtige architectuur, indrukwekkende musea, sfeervolle wijken en gezellige winkelstraatjes en terrasjes, in de mooiste steden kom je ogen tekort! Ook 's avonds is er van alles te beleven. Ga je mee?

Bezoek de website