Picture

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie echt jouw ding? Ga dan op een actieve vakantie met sportieve singles! Op of onder water kan natuurlijk ook want er zijn tal van zeil en duikvakanties voor singles die dezelfde hobby hebben als jij. Liever een partijtje golf in het zonnetje of loop jij helemaal warm bij de gedachte aan een heuse trekking langs de fjorden?

Met deze reisaanbieders kom jij op actief en sportief vlak helemaal aan je trekken. Dat je daarnaast andere leuke actievelingen ontmoet is natuurlijk een mooie bonus!

VillaVibes - sportieve singlereizen

Zin in een sportieve vakantie? Dan moet je bij VillaVibes zijn. Al jaren favoriet onder singles. Kies uit populaire reizen waarbij je gaat wielrennen, mountainbiken, wandelen, skiën, snowboarden, tennissen, zeilen, kitesurfen en nog veel meer. Omdat de groep relatief groot is zijn er altijd mensen van jouw niveau. Absolute aanrader.

Bezoek de website

ActivaTours

Aktiva Tours heeft een uitgebreid aanbod fiets- en wandelreizen, waar reizigers een 1-persoonskamer kunnen boeken ZONDER toeslag.  Op de singledata zijn extra veel 1-persoonstenten en -kamers beschikbaar, hoewel indeling (met een andere reiziger van hetzelfde geslacht) vaak ook gewoon mogelijk is.

Bezoek de website

Beter-uit

Je bent single, maar je wilt liever niet alleen op reis? Ga mee met onze groepsreizen voor christelijke singles. Geniet van leuke activiteiten, een prachtige omgeving en de gezelligheid van de groep! Om de leeftijdsverschillen zo beperkt mogelijk te houden, hanteren wij voor de singlereizen de leeftijdscategorie 25 tot 60 jaar.

Bezoek de website

Simi-Reizen

Simi Reizen organiseert avontuurlijke, actieve groepsreizen in Europa en Noord-Amerika. De groepsreizen van Simi zijn gevarieerd en standaard zijn veel activiteiten inbegrepen bij de reissom. De jongerenreizen zijn een ideale combinatie tussen een actieve vakantie, maar ook een echte jongerenreis waarbij uitgaan en terrasjes ook aan bod komen!

Bezoek de website

Mr. Yeti Singlereizen

Weg van het massatoerisme en niet aanschuiven bij de ‘bekende’ attracties? Deze Belgische organisatie organiseert avontuurlijke singlereizen in Europa die niet direct bekend staan als populaire zonnige bestemmingen. Kleine groepen van 8 reizigers en een NL-talige reisbegeleider, gezellig en persoonlijk.

Bezoek de website

Kras Reizen

Kras Reizen  biedt Single Wandel- en fietsarrangementen, variërend van gezellige wandel-/fietsweekendjes in Nederland tot wandelvakanties naar het schitterende subtropische eiland Madeira. Onze reizen zijn bedoeld voor reislustige singles die er graag actief op uit trekken maar niet alleen.

Bezoek de website

Mambo

Wanneer je op reis gaat met Mambo kom je altijd in een groep terecht met leeftijdsgenoten. Zo weet je zeker dat je op reis gaat met gelijkgestemde medereizigers. Mambo hanteert de leeftijdsgroepen: 17-28 jaar, 20-39 jaar, 25-39 jaar en 20+. Het maakt niet uit of je alleen komt of samen met vrienden boekt.

Bezoek de website

SRC Wandelvakanties

Of u nu kiest voor een ‘gewone’ cultuurvakantie naar Rusland, een wandelreis in Spanje, een muziekreis naar Italië, een kunstreis naar Duitsland of een themareis naar India: de cultuur van uw vakantieland staat op al onze groepsreizen centraal! Kijk voor het complete aanbod van onze prachtige groepsreizen op de website!

Bezoek de website