Picture

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de mensen écht leren kennen? Dat is voor veel singles de ultieme vakantiebeleving! Jezelf onderdompelen in een andere wereld, nieuwe indrukken opdoen, bijzondere plaatsen bezoeken en dat terwijl je in uitstekend gezelschap verkeerd. Singles die net als jij graag wat van de wereld willen zien en nieuwsgierig zijn naar andere culturen.

Extra fijn is dat je al die prachtige belevenissen met elkaar kunt delen. Niet voor niets dat er vele vriendschappen ontstaan tijdens een single groepsreis met verre, culturele bestemming. Deze aanbieders zorgen ervoor dat je een heerlijke vakantie tegemoet gaat!

Djoser

Djoser is er voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis. Djoserreizigers zijn nieuwsgierig naar andere culturen, genieten van eeuwenoude kunstschatten en willen zich laten overrompelen door de schoonheid van ongerepte natuur.

Bezoek de website

Baobab singlereizen

Ben je single en vind je het leuk om je reis alleen met andere singles te delen? Boek dan een van onze single reizen! Je maakt precies diezelfde bijzondere Baobab-reis, met maar één verschil: je reist exclusief met singles. Samen boeken met een andere single mag natuurlijk ook!

Bezoek de website

Sawadee

Al ruim 27 jaar staan wij voor Puur Reizen. We willen je een land echt laten ervaren, niet door alleen naar de hoogtepunten te gaan, maar ook de minder ontdekte gebieden te bezoeken. Reizen in de kleinste groepen van maximaal 18 personen, zodat je meer contact krijgt met de lokale bevolking én meer persoonlijke aandacht.

Bezoek de website

SNP

Voor reizigers die de natuur en cultuur van een land in eigen tempo willen ontdekken. Niet enkel vanachter het raampje van een touringcar of op loodzware wandeltochten. Veel zien en beleven, actief maar niet teveel en vooral veel vrijheid. Dat zijn de reizen van SNP. Groepsreizen, individueel en maatwerkopties.

Bezoek de website

DrieTour

Inspiratie kun je niet geven, het komt van binnenuit. Wel is het mogelijk de voorwaarden te scheppen waarbinnen inspiratie tot leven komt. DrieTour organiseert vanuit haar christelijke identiteit reizen met een verhaal. Het verhaal van het leven zelf, de cultuur, de historie en de natuur. Kwaliteitsreizen die aanzetten tot verdieping en ontmoeting.

Bezoek de website

SRC Cultuurvakanties

Hoe mooier de verhalen, hoe mooier de reis. Dus: ontdek jouw vakantieland tijdens een SRC-cultuurvakantie, want waar je ook met ons naartoe gaat, met onze reisleiders gaat er een wereld voor je open! Ze zijn meesters in het vertellen van verhalen, en blijven boeien met leuke anekdotes en fascinerende details.

Bezoek de website

Koning AAP Reizen

Koning Aap verzorgt avontuurlijke rondreizen wereldwijd voor echte levensgenieters. Reizen naar prachtige bestemmingen met op en top zorg voor accommodaties, transport en bijzondere activiteiten. Voor alleenreizenden zijn er speciale singlereizen. Er gaan geen koppels mee en dit zorgt voor een bijzondere dynamiek! Ken je onze pioneersreizen al?

Bezoek de website

Shoestring

Ontdek de cultuur van Cuba, Kenia, Sri Lanka, Ecuador, China, India, Vietnam, Jordanië, de Maya Route… en nog veel meer schitterende bestemmingen samen met een groep leuke, ondernemende en gelijkgestemde singles bij de rondreizen van Shoestring!

Bezoek de website