Picture

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit! Samen ontdekken, genieten, beleven, dat is het motto van de single vijftiger van nu. Korte tripjes dichtbij huis of toch liever ver weg? Alles kan en niets moet. Vrijheid blijheid maar wel in gezelschap van singles die in dezelfde levensfase verkeren. Je ontmoet nieuwe mensen, deelt samen prachtige reiservaringen en doet binnen no-time nieuwe contacten op.

Niet voor niets dat deze singlereizen bijzonder populair zijn! Voor je het weet wil je niet meer naar huis.. Gelukkig zijn er zoveel mooie vakanties te vinden dat je snel weer kunt boeken!

VillaVibes – 50+ singlereizen

Bij VillaVibes vind je de leukste singlereizen voor 50-plussers. Als gast word je hier echt ontzorgd. Van het heerlijke eten tot de leuke activiteiten. Alles is top geregeld. En door hun unieke garanties ontmoet je hier gegarandeerd mensen met wie jij een leuke klikt hebt. Niet voor niets is VillaVibes al jaren favoriet onder 50-plussers. Bekijk snel hun reizen.

Bezoek de website

SNP Groepsreizen

Voor een maximale beleving van een groepsreis houden wij bewust onze groepen klein: maximaal 15 tot 20 deelnemers. Wij geloven dan dat je het meest geniet en plezier beleeft. Onze groepsreizen staan ook bekend om de gelijkgestemdheid van onze deelnemers. Dat is geen simpel toeval.

Bezoek de website

Crusj 50+ singlereizen

Je bent hoger opgeleid, je hebt zin om op vakantie te gaan, maar... met wie? Met de singlereizen van Crusj natuurlijk! Ontdek de prachtige, bruisende, relaxte reizen voor singles van 45-65 en 55+ jaar (actieve singles van 60+ en 70+ zijn dus ook welkom). Dat wordt genieten!

Bezoek de website

Kras 50+ reizen

Kras Singlereizen is er voor singles (45+) die hun reisbelevenissen willen delen met gelijkgestemden en daarbij toch wel een stukje privacy willen behouden. Mooie groepsreizen met tal van excursies naar veel verschillende bestemmingen in Europa, Azië en Afrika. Boek eenvoudig en voordelig op KRAS.nl

Bezoek de website

Njoy reizen

Njoy reizen is dé specialist voor verrassende 50+ singlereizen. Door het ruime vakantieaanbod is er altijd wel een reis te vinden die bij je vakantiewensen en -budget aansluit. Welke bestemming je ook kiest, één ding is zeker, je kiest voor een reis vol onverwachte ontmoetingen, onvergetelijke reismomenten en nieuwe vriendschappen.

Bezoek de website

One2Gether Travel 50+

One2gether Travel is dé reisorganisatie die zich voor 100% gespecialiseerd heeft in single reizen en éénoudervakanties en mensen die alleen op vakantie gaan. Van korte stedentrips naar bruisende Europese steden, ontspannen zonvakanties aan heerlijke stranden, pittige survivals in mooie gebieden en cultuurreizen op niveau in prachtige landen.

Bezoek de website

50+ Singlereizen

Ben jij ook op zoek naar het grootste aantal singlereizen voor 50Plus? Ga dan nú naar Singlereizen.nl en ervaar zelf uit hoeveel vakanties jij kunt kiezen. Kijk je bij de groepsinfo, dan weet je ook direct met wie je reist. Met onze 15 jaar ervaring weten onze vakantie experts precies wat jij zoekt. Bel ze gerust of stel je vraag 24/7 online.

Bezoek de website

Peter Langhout Singlereizen 50+

"Share moments" is een veel gehoord gezegde. En wat is er leuker dan mooie momenten samen delen met anderen? Alleen op vakantie, maar toch samen genieten met andere alleengaanden… Dat kan tijdens onze speciale single busreizen. Wij bieden diverse specifieke singlereizen naar Duitsland. Daarnaast hebben wij meerdere single-vriendelijke reizen.

Bezoek de website