Picture

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit! Samen ontdekken, genieten, beleven, dat is het motto van de single vijftiger van nu. Korte tripjes dichtbij huis of toch liever ver weg? Alles kan en niets moet. Vrijheid blijheid maar wel in gezelschap van singles die in dezelfde levensfase verkeren. Je ontmoet nieuwe mensen, deelt samen prachtige reiservaringen en doet binnen no-time nieuwe contacten op.

Niet voor niets dat deze singlereizen bijzonder populair zijn! Voor je het weet wil je niet meer naar huis.. Gelukkig zijn er zoveel mooie vakanties te vinden dat je snel weer kunt boeken!

Crusj 50+ singlereizen

Je bent hoger opgeleid, je hebt zin om op vakantie te gaan, maar... met wie? Met de singlereizen van Crusj natuurlijk! Ontdek de prachtige, bruisende relaxte singlereizen voor singles van 35-50 en 45-65 jaar. Dat wordt genieten!

Bezoek de website

Beter-uit

Je bent single, maar je wilt liever niet alleen op reis? Ga mee met onze groepsreizen voor christelijke singles. Geniet van leuke activiteiten, een prachtige omgeving en de gezelligheid van de groep! Om de leeftijdsverschillen zo beperkt mogelijk te houden, hanteren wij voor de singlereizen de leeftijdscategorie 25 tot 60 jaar

Bezoek de website

DrieTour

Inspiratie kun je niet geven, het komt van binnenuit. Wel is het mogelijk de voorwaarden te scheppen waarbinnen inspiratie tot leven komt. DrieTour organiseert vanuit haar christelijke identiteit reizen met een verhaal. Het verhaal van het leven zelf, de cultuur, de historie en de natuur. Kwaliteitsreizen die aanzetten tot verdieping en ontmoeting.

Bezoek de website

Kras 50+ reizen

Kras Singlereizen is er voor singles (45+) die hun reisbelevenissen willen delen met gelijkgestemden en daarbij toch wel een stukje privacy willen behouden. Mooie groepsreizen met tal van excursies naar veel verschillende bestemmingen in Europa, Azië en Afrika. Boek eenvoudig en voordelig op KRAS.nl

Bezoek de website

Njoy reizen

Njoy reizen is dé specialist voor verrassende 50+ singlereizen. Door het ruime vakantieaanbod is er altijd wel een reis te vinden die bij je vakantiewensen en -budget aansluit. Welke bestemming je ook kiest, één ding is zeker, je kiest voor een reis vol onverwachte ontmoetingen, onvergetelijke reismomenten en nieuwe vriendschappen.

Bezoek de website

VillaVibes

Samen lol maken en op een ongedwongen manier andere singles ontmoeten, dát staat bij VillaVibes centraal. En als enige in Nederland bieden wij zes unieke garanties om gelijkgestemde te ontmoeten. Dát maakt de kans op een fantastische vakantie wel heel groot. Ook voor HBO singles tot 59 jaar!

Bezoek de website

50+ Singlereizen

Ben jij ook op zoek naar het grootste aantal singlereizen voor 50Plus? Ga dan nú naar Singlereizen.nl en ervaar zelf uit hoeveel vakanties jij kunt kiezen. Kijk je bij de groepsinfo, dan weet je ook direct met wie je reist. Met onze 15 jaar ervaring weten onze vakantie experts precies wat jij zoekt. Bel ze gerust of stel je vraag 24/7 online.

Bezoek de website

One2Gether Travel 50+

One2gether Travel is dé reisorganisatie die zich voor 100% gespecialiseerd heeft in single reizen en éénoudervakanties en mensen die alleen op vakantie gaan. Van korte stedentrips naar bruisende Europese steden, ontspannen zonvakanties aan heerlijke stranden, pittige survivals in mooie gebieden en cultuurreizen op niveau in prachtige landen.

Bezoek de website