Artikel

Golfreis voor singles: je favoriete sport en vakantie in één

Golf je en ben je single? Of speelt je partner niet? Wil je graag je favoriete sport combineren met een vakantie? En dat niet alleen, maar in goed en gelijkgestemd sportief gezelschap van single golfers? Als dit je aanspreekt moet je beslist eens deelnemen aan één van de golfreizen van SingleGolfers. Want méér zomer met SingleGolfers.nl!

Waar gaan die leuke sportieve single golfers naar toe?
Naar de Spaanse zon! Dit najaar staat een 5 daagse golf reis (30 okt. – 3 nov.) naar de Islantilla in Spanje op het programma.
Heerlijk 5 dagen nazomeren aan de Costa de la Luz in goed gezelschap van andere leuke Single Golfers! Deze regio heeft rond eind oktober met gemiddeld 22 graden nog ideaal golf weer. Deze reis is exclusief voor SingleGolfers.nl en wordt alleen met leden gespeeld.
Als verblijf is gekozen voor Islantilla golfresort, een door golfers zeer gewaardeerd en luxe top complex. De 27 holes van Islantilla golf liggen op het terrein van het hotel. Daarnaast wordt ook gespeeld op La Monacilla, een nieuwe aanwinst in de nabije omgeving.

Er zijn zoveel reizen, waarom zou ik met SingleGolfers.nl spelen?
Als je single bent en graag golf speelt maar tevens verzekerd wilt zijn van leuk, sportief en gelijkgestemd gezelschap, dan is dat de allerbeste reden om aan te sluiten.  SingleGolfers.nl is een gevarieerd gezelschap met golfers van alle leeftijden en handicap niveaus waar eenieder zich in z’n element kan voelen. De samenwerking met Golftime Travel verzekert ons van een uitstekende samengestelde reis tegen scherpe voorwaarden. Bij deze reis dus ook geen onplezierige verrassingen zoals  1 persoon toeslagen. Golftime Travel voert de reizen uit en heeft voor ons mooiste locaties bezocht en gecontracteerd.

Over SingleGolfers.nl
SingleGolfers.nl biedt leden een platform op internet waar men elkaar treft, en organiseert golfreizen en golfdagen.
Deze combinatie van een internet community, golf evenementen en reizen is uniek in Nederland.
Niet alleen reizen, geen klassieke dating maar een concept ‘van tee tot green’. Je komt op een ongedwongen en gezellige manier in contact met mensen die dezelfde golf passie delen.

Jolanda van Uijtert namens SingleGolfers.nl

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

5 praktische tips voor een geslaagde fietsvakantie

Familieweekend plannen? Boek een vakantiehuis in de Ardennen

Fit blijven op vakantie doe je met deze tips

Veel reizen: zo blijf je in shape

Formentera organiseert zen en meditatie weekend

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

advertentie