Artikel

Goed hotel om vreemd te gaan met je baas

Afgelopen week hadden we het al over hotels, maar dan over liedjes waarin het over hotels ging. Hotel California van de Eagles voerde hierin de lijst van herkenning. Dat hotels gebruikt worden voor overspel, dat mag duidelijk zijn. Daar wil je als hoteleigenaar niets mee te maken hebben, maar daar kun je niet veel aan doen.

Recensies over te boeken hotel

Jij hebt ook vast wel eens een hotel geboekt. Waarschijnlijk heb je ook de recensies door gelopen van de mensen die jou voorgingen in het boeken van dit betreffende hotel.  Je bent benieuwd naar de mening die andere gasten van je hotel op de geijkte internetsites hebben achtergelaten. Dat deze plek ook gebruikt wordt om echtelijke onenigheid kenbaar te maken, is uitzonderlijk. Maar het gebeurt. Het gaat hier om een bedrogen echtgenoot, die het logement aanprijst waar zijn echtgenote hem bedroog met haar baas.

Dubbel bed moeilijk te weerstaan

In het kort was dit de geplaatste recensie: “Mijn vrouw en haar baas hebben zodanig van hun kamer in dit hotel genoten dat ze samen in bed zijn gebleven tot het tijd was om uit te checken”, steekt de man positief van wal. “Ze waren perfect uitgerust na een drankje aan de bar en een vrijpartij in het prachtige bad. Waarna ze lustig doorgingen in het luxueuze dubbel bed”.

Prijs-kwaliteit

“Over de prijs-kwaliteitverhouding heb ik mijn bedenkingen”, vervolgt de recensent. “De rekening werd immers van mijn creditcard afgehouden en terugbetaald door hun bedrijf. Hun beider namen stonden immers vermeld op de factuur”.

Cynisch, doch tevreden

“Al bij al een goed hotel”, vervolgt de mondige consument. “Scheve schaatsrijders moeten er evenwel rekening mee houden dat de gegevens van hun verblijf tot in alle details gedocumenteerd zijn en meer dan een jaar worden bijgehouden. Het hotel stelt ook kopieën ter beschikking van de boekingsdocumenten en facturen, inclusief consumpties aan de bar”.

U wordt bedankt

“Dank u”, besluit de al bij al niet ontevreden, maar toch ietwat cynische ‘verbruiker’. Hij beoordeelt het hotel met de maximumscore van vijf sterren. Dat je hotel zwart wordt gemaakt door de partner van de partij die overspel heeft gepleegd, daar zit je als eigenaar natuurlijk helemaal niet op te wachten. Gratis publiciteit werkt niet altijd in je voordeel. Maar wie weet, willen overspelige minnaars wel gaan uittesten of het hotel echt zo uitmuntend was als wordt beschreven.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

SNP Natuurreizen

gerelateerde artikelen

Ontsnappen uit je hotelkamer: in dit escaperoom-hotel kan het!

CityHub: hét hotel voor generatie Y

Nederlandse vakantiegangers zijn beleefd in de hotellift

Everybody go, hotel, motel, Holiday Inn

Ga proefslapen: 200 kritische testers gezocht!

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

advertentie