Artikel

Gespot: heerlijke singlevakanties met de jaarwisseling

Geen zin om dit jaar het nieuwe jaar in te luiden in je uppie? Of bij vrienden die elkaar een innige nieuwjaarszoen geven terwijl jij daar staat met je glaasje champagne? Tijd om op singlevakantie te gaan!

Om het oude jaar feestelijk af te sluiten en het nieuwe jaar goed te kunnen beginnen is een lekkere vakantie de perfecte oplossing. Geen verplichte nummers, vergeet de oudejaarsconference, en die oliebollen ach, die kan je voor een keertje ook wel missen. We doken in de reisagenda en kwamen met een paar heerlijke alternatieven voor een ontspannen jaarwisseling.

Tip 1. Jaarwisseling in Oostenrijk

De Oostenrijkers typeren het Zell am See Kaprun skigebied als “See und Schnee”. Een uitgebreid skigebied met 130 km aan perfect geprepareerde pistes en naadloos op elkaar aansluitende liften. Wil jij dit keer de jaarwisseling in de sneeuw beleven samen met een leuke groep andere singles? Dit is je kans! Vertrekken doe je op 26 december. 

Tip 2. Jaarwisseling in Turkije

Geniet tijdens de jaarwisseling van een indrukwekkende cultuur, schitterende natuur én een winterzonnetje aan de Lycische kust van Turkije. We verblijven 5 nachten in een 5-sterren hotel in één van de badplaatsen aan de Turkse Rivièra en maken tevens een mini-rondreis. Je vertrekt op 27 december. Dit wordt genieten!

Tip 3. Jaarwisseling op Terschelling

Wil je die oliebollen toch niet missen en daarom een beetje dichterbij huis blijven? Dan is dit het ideale reisje voor jou tijdens de jaarwisseling! Vier dit jaar een heel bijzondere Oud en Nieuw met gezellige groep singles (meest 40-65 jr) op Terschelling!  Zeilen, wandeling, heerlijke maaltijd en gezellige oudejaarsavond aan boord. Je vertrekt op 30 december.

Tip 4. Jaarwisseling in Antwerpen

Het ligt maar een uurtje rijden over de grens en toch lijkt het of je ergens ver weg in het buitenland bent. Pleinen met barokke gevels, rustgevende parken en volle cafeetjes in combinatie met een Bourgondische sfeer maken een bezoek aan deze stad steeds weer de moeite waard. Zeker tijdens de dagen rond Oud & Nieuw! Vertrek op 30 december. 

Tip 5. Jaarwisseling in Drente

Is een mini vakantie voor jou ideaal? Dan heb je aan deze trip een goede! Onder het mom van “weekendje weg” komen we regelmatig bij hotel Witteveen en het is er altijd knus en gezellig. Daarom is het eigenlijk vanzelfsprekend dat we één van de belangrijkste avond van het jaar ook bij Hotel Witteveen willen vieren.Doelgroep: 35+ tot 50+ mannen en vrouwen die samen voor een relaxed Oud & Nieuw gaan! Van 30 december tot 1 januari.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Singlereizen in eigen land

5 singlereizen die je voor deze zomer met een goed gevoel kunt boeken

De eerste keer kiezen voor een singlevakantie

Hoe boek ik een singlereis?

Rondreis Thailand voor singles

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

advertentie