Artikel

Geld besparen voor je eerste singlereis

Als single zijn er verschillende manieren om aan een nieuwe partner te komen. Je zou voor het gebruik van een datingsite kunnen kiezen, maar bijvoorbeeld ook deelnemen aan een singlereis. Om voldoende geld bij elkaar te sparen voor deze reis kun je verschillende kostenbesparende maatregelen nemen.

Geld besparen

Heb je bijvoorbeeld al eens gekeken of je momenteel nog bij de goedkoopste energieleverancier zit? Ben je voor bepaalde kosten misschien dubbel gedekt door je verzekeringen? Enzovoorts. Door op je vaste lasten te besparen, houd je aan het eind van ieder jaar al snel enkele tientallen euro’s over voor een leuke singlereis!

De goedkoopste energieleverancier vinden

Om zo goedkoop mogelijk stroom in huis te kunnen gebruiken is het raadzaam om gebruik te maken van een online energievergelijker. Met een dergelijke tool zie je in een oogopslag welke energieleverancier de gunstigste energietarieven aan je aanbiedt. Vaak blijkt dat consumenten al jaren bij dezelfde energieleverancier zijn aangesloten, zonder gekeken te hebben of zij nog steeds het laagst mogelijke energietarief voor hun energie betalen.  

Tip: sluit een energiecontract altijd voor een looptijd van maximaal twaalf maanden af! Zo weet je zeker dat je volgend jaar opnieuw over kunt stappen naar de leverancier met de gunstigste tarieven voor gas en stroom.

Duurzame energie steeds populairder

Bij het vergelijken van energieleveranciers kun je niet alleen kijken naar de energietarieven, maar ook naar de duurzaamheid van de energie. Kies je bijvoorbeeld voor groene of grijze stroom? Ook kun je denken aan het gebruik van zonnecollectoren op je dak, zodat je zelf groene energie op kunt wekken. Milieucentraal raadt mensen aan om hun energieverbruik zo ver mogelijk terug te dringen, om een verslechtering van het milieu tegen te gaan. Overigens is dit niet alleen beter voor het milieu, ook houd je zo meer geld over in je portemonnee!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Hoe boek ik een singlereis?

Met deze Marie Kondo techniek spaar jij eenvoudig voor je droomreis

Haal meer uit je vakantiebudget met deze 5 tips!

Zo ben je het ideale gezelschap tijdens een singlereis

Op reis met singles rondom Valentijnsdag

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet?...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie