Artikel

Ga mee op reis in: 3 Op Reis Backpack

Ben jij ook dol op reisprogramma’s en met name op 3 Op Reis? Dan moet je even verder lezen! Want op de redactie krijgen ze al jarenlang deze vragen binnen: ‘Mag ik je koffer dragen?’, ‘Ik wil jouw baan!’, ‘Geef me één kans om te bewijzen dat ik dit ook kan.’ 

Floortje, Dennis en Geraldine

Iedereen wil maar één ding: de baan van Floortje, Dennis of Geraldine. En deze zomer is het dan zo ver: de kijker kan mee op reis! In het nieuwe BNN-programma ‘3 op Reis Backpack’ reizen Geraldine Kemper en Jan Versteegh samen met achttien gelukkige kijkers van Amsterdam naar Athene. Ze bezoeken de mooiste plekken, slapen op de vetste locaties en gaan op de gekste manieren de grens over. Met minimale middelen een maximaal avontuur beleven!

Onvergetelijke reis

De kijkers die meereizen doen er alles aan om de reis zo onvergetelijk mogelijk te maken. Ze dragen niet alleen de koffers, maar storten zich van het ene in het andere avontuur en gaan tot het uiterste om samen met Jan of Geraldine zo goedkoop en origineel mogelijk op de plaats van bestemming te komen. En dat filmen ze allemaal zelf voor hun eigen videoblog. De vier populairste vloggers mogen aan het einde van het seizoen samen met Geraldine en Jan een hele aflevering op een droombestemming presenteren. En guess what? Degene die dat het beste doet mag volgend seizoen in het grote ‘3 op Reis’ een item voor z’n rekening nemen!

Vanaf vandaag kan iedereen zich via de site van ‘3 op Reis’ opgeven met een zelfgemaakt filmpje en intekenen op één van de negen trajecten op de route. De vloggers met de meeste views, het meest BNN-waardige reisitem en de beste social media presence worden uitgekozen om mee te gaan als sidekick van Jan en Geraldine!

‘3 op Reis Backpack’ is deze zomer te zien bij BNN op NPO 3.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Als (bijna) samengesteld gezin samen op vakantie?

De jaarlijkse vakantiebeurs komt er weer aan!

Chinese dromen – Liefde in tijden van vooruitgang

Reisprogramma 3 op Reis blijft ditmaal wat dichter bij huis

Step Vaessen reist in de voetsporen van Aletta Jacobs

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie