Artikel

Floortje Dessing beleeft angstige momenten in Alaska

Voor de nieuwe reeks ‘Floortje naar het einde van de wereld’ verblijft presentatrice Floortje Dessing in Alaska. En daar beleefde ze een paar angstige momenten.

Zondag kreeg de crew motorpech met een boot en moesten worden opgepikt door hulpdiensten. “Even flinke borrel genomen vanavond.. En weer door…”, twitterde Dessing.

Bijna laatste aflevering

“Wordt weer bijzondere aflevering hier in Alaska.. Maar wel bijna de laatste :-)”, schreef Dessing. “Vandaag met klein bootje tussen walvissen gevaren.. Maar kregen motorpech, plus radio die bezweek en boot dreigde vol te lopen.” Gelukkig had de presentatrice een satelliettelefoon op zak. “Zo onvoorstelbaar blij dat ik m’n satelliet tel mee had…”

Drie uur ronddobberen

Dessing en haar collega’s hebben drie uur moeten wachten voor ze werden opgepikt. “Bootje leeggepompt en van dekzeil een zeiltje gemaakt zodat we niet de ijskoude zee op zouden drijven.”

Nieuwe reeks

De presentatrice vertrok vorige week voor een nieuwe reeks Floortje naar het einde van de wereld naar Alaska. De reis ging bijna niet door, liet ze dinsdag weten via Twitter. “Ik mag weer op pad! Dit keer richting Alaska.. Bijna afgeblazen doordat een van onze hoofdpersonen naar ziekenhuis moest, maar we kunnen toch.” Het nieuwe seizoen is vanaf 28 oktober 6 weken lang te zien op NPO1.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

SNP Natuurreizen

gerelateerde artikelen

Met deze handig tips reis je duurzaam

4 x mooi wandelen of fietsen in Frankrijk

Toeristen weg, schildpadden komen terug op Koh Samui

Lekker op vakantie de natuur in samen met singles!

Bergliefhebbers hebben vertrouwen in zomervakantie 2020

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie