Artikel

Floortje blij dat ze weer mag reizen

Ben je ook zo dol op de reisprogramma’s van Floortje Dessing? Dan kun je opgelucht ademhalen want ze mag na maanden van herstel eindelijk weer reizen!

Herstellen

Floortje Dessing herstelde de afgelopen drie maanden van een hersenvliesontsteking. Ze woonde tijdelijk bij haar ouders, maar bovenal: ze mocht niet reizen. Inmiddels is ze weer op pad geweest. “Ik dacht: ‘Ik dank u, ik dank u allen dat dit weer kan’.” De reislustige presentatrice werd ziek na een tekenbeet, die ze waarschijnlijk opliep in Zweden. Lang was niet duidelijk wat haar mankeerde.

Die onzekere periode noemt Dessing in het AD “verschrikkelijk”. Naarmate het beter met haar ging, kon Dessing er steeds beter mee leven. Volgens presentatrice waren er geen medicijnen voor haar kwaal en heelde haar lichaam zichzelf. Magisch, aldus Dessing.

Fit worden

Om weer fit te worden voor toekomstige reizen, fietste Dessing naar eigen zeggen honderden kilometers. Ze zegt dat wat dat betreft haar lijf net zo sterk is als haar wilskracht. En het belangrijkste: ze heeft geen blijvende schade overgehouden aan het hele gebeuren.

Einde van de wereld

Ter afsluiting laat Dessing nog weten dat ze zich door de ziekte niet heeft laten afschrikken en dus voorlopig nog wel zal doorgaan met reizen. “Dat avontuur zit in me gebakken.” Vanaf nieuwjaarsdag is ze dan ook weer te zien in het programma Floortje naar het einde van de wereld. “Ik ben een ontzettend blij, dankbaar en tevreden ei.”

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

SNP Natuurreizen

gerelateerde artikelen

Kies een plekje aan het raampje en andere vliegtips in tijden van corona

Kan je je vakantie (gratis) annuleren omwille van het coronavirus?

Chinese dromen – Liefde in tijden van vooruitgang

Reisprogramma 3 op Reis blijft ditmaal wat dichter bij huis

Met deze tips haal je het beste uit je backpack vakantie

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie