Artikel

Eenpersoonstoeslag voor soloreizigers overboord

Solo reizen en een cruisevakantie gaan heel goed samen, helemaal nu Costa Cruises voor ruim 30 ‘ver weg’ cruises de eenpersoonstoeslag overboord gooit. Het moment om in je eentje een avontuurlijke cruisereis te maken naar bijvoorbeeld Rio de Janeiro of de Malediven.

Cruisen in je eentje?

Solo reizen en cruisevakanties zijn een match made in heaven. Een cruiseschip is een veilige omgeving waar je je in je eentje prima vermaakt en, als je wilt, nieuwe mensen ontmoet. Daarnaast is alles voor handen aan boord, van zwembad, gym, sterrenrestaurant tot luxe spa. Met een cruise zie je ook de mooiste bestemmingen waar je misschien alleen niet snel naartoe reist en in de plaatsen waar je aanmeert zijn excursies geregeld.

Drie singlevriendelijke cruises

Met het cruiseschip de Costa Fascinosa maak je een 17-daagse reis vanuit het Italiaanse Savona, via Barcelona, Casablanca, Tenerife om daarna in 6 dagen de grote oversteek te maken naar Brazilië. Via Recife, Maceio en Salvador de Bahia kom je uit in la Cidade Maravilhosa, Rio de Janeiro. Een zonnige cruisereis langs fraaie Europese bestemmingen en als kers op de taart: Unesco-werelderfgoed, capoeira, caipirinha cocktails en de Copacobana. Meer info over alles Cruises staat uiteraard op de website.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Single uitjes: 3 dagen mini breaks onder de 100 euro

Mogelijkheden voor een single vakantie

Single en op cruisevakantie? Doen!

Sekscruise belooft spannende avonturen

Verdien geld met Instagrammen op een cruise

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

advertentie