Artikel

Duiken op Curaçao op elk niveau

Curaçao is een heerlijk eiland om te verblijven, zij beschikt over prachtige witte stranden, restaurants, uitgaansgelegenheden en natuurlijk fantastische duiklocaties.Een heerlijke plek voor een gezellige groepsreis. Of je nu wilt gaan duiken, het eiland wil verkennen, op het strand wilt liggen, paardrijden, salsadansen, uitgaan of genieten van de mooie natuur, Curaçao heeft het allemaal te bieden.

Duiken op elk niveau

Curaçao is door haar makkelijk toegankelijke duikstekken, helder zicht onder water en de geringe stroming geschikt voor duikers van elk niveau. Willemstad is leuk om te gaan winkelen en na afloop van een lekker verkoelend drankje te genieten op een van de vele terrasjes. Wil je genieten van het nachtleven op Curaçao dan is Mambo Beach daar de perfecte locatie voor.

Alle duiklocaties zijn prima geschikt voor (zelfstandig) kantduiken. Een aantal bekende duikstekken zijn o.a. Tugboat en Superiour Producer, maar je hebt ook het vliegtuigwrak en de mooie duiklocaties Porto Marie, Carpile, Vaersenbaai, Barracuda point, Caracasbaai, Jan Thiel etc. Ga lekker plonzen in een van de 65 duikstekken die Curaçao rijk is.

Onbeperkt en onbegeleid duiken

Wil je zelfstandig duiken of snorkelen dan ben je het best af met een gehuurd appartement met een huisrif Dit biedt de ultieme mogelijkheid onbeperkt te duiken. Je loopt zo het water in om het prachtige onderwaterleven van Curaçao van dichtbij te bewonderen.

Duiken onder begeleiding

Wanneer je beschikt over een duikbrevet en de onderwaterwereld op Curaçao echt wilt leren kennen, kies er dan voor om met een duikgids te gaan duiken. Zij hebben een goede kennis van het eiland en laten je de mooiste duikplekken zien. Omdat de meeste duiklocaties vanaf de kant te bereiken zijn, wordt er met een personenbusje naar de verschillende locaties gereden. De riffen op Curaçao liggen zeer dicht onder de kust zodat het niet nodig is om ver uit te zwemmen.

PADI Open Water cursus

Je kunt nog niet duiken? Geen probleem! Dan kun je dat in Curacao gaan leren. Onder begeleiding van een professionele PADi Instructeur behaal je binnen 4 dagen het felbegeerde Open Water brevet. Daarna mag je, natuurlijk altijd met een buddy, zelfstandig duiken tot een diepte van 18 meter. Ontdek de onderwaterwereld!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Single maar niet alleen

gerelateerde artikelen

Exotische reizen voor singles

Is een groepsreis met singles wel iets voor mij?

Singlereizen in eigen land

Actieve groepsreizen voor individuen

3 x met singles op vliegvakantie

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

advertentie